Astrologisch weerbericht van september 2019

De maand augustus was een maand waarin je grenzen stellen erg belangrijk was. Ook werd je gestimuleerd om keuzes te maken op basis van andere dingen dan vastigheid. Koos je puur voor wat je hoofd of anderen zeggen dat juist is, dan bracht dan veel vermoeidheid met zich mee voor jou. En wederom was het net als juli, augustus een maand waarin je echt vrije tijd moest inplannen alsof het een áctiviteit was.

Deze maand is een erg spannende maand voor veel mensen. Velen hebben namelijk recentelijk keuzes gemaakt waardoor ze een andere koers varen in het leven. Denk aan een nieuwe baan, de beslissing alleen of om een nieuwe baan te nemen of beslissingen in relaties. Dit brengt veel onzekerheid met zich mee, maar je zult ook merken dat je gaves en gidsen je vertellen dat je goed bezig bent!

 

 

Het astrologisch weerbericht van september 2019:

Nu het astrologisch weerbericht van september 2019: Een andere weg inslaan. Een nieuwe baan, de beslissing alleen of daadwerkelijk de nieuwe baan te nemen en beslissingen in relaties. Dit brengt veel onzekerheid met zich mee, maar je zult ook merken dat je gaves en gidsen je vertellen dat je op de goede weg bent als je keuzes wil gaan maken. Je zult merken dat je bijvoorbeeld onzekerheid of paniek voelt in je hoofd, maar ook enorme kalmte om je heen voelt. Dit heet nou heldervoelen, en iedereen heeft dit in mindere of meerdere mate wel. Het heldervoelen vertelt je in dit geval iets in de toekomst: namelijk de uitkomst van je keuzes en hoe zij gaan voelen als je ze hebt gemaakt. Ervaar je dus tweestrijd in hoe je je voelt? Dan zit dat deze maand zo in elkaar. Hoe weet je nu toch het verschil tussen je eigen gedachten en het heldervoelen/ ‘informatie via gaves? Bekijk het hieronder en/ of scroll daarna verder!

September brengt verder veel continuïteit met zich mee. Wat ik hiermee bedoel, is dat er verder niet veel speelt behalve dat de maand om keuzes draait. Als je dus meegaat met de flow en je gevoel volgt, gebeurt er verder energetisch niet zoveel!

 

Concrete tips om het meeste uit deze maand te halen

Ik zou eigenlijk zeggen: maak een voor- en nadelen lijstje wat betreft keuzes die te maken zijn. Stel niet uit. Geen keuze is namelijk ook een keuze. Niet de keus maken om de relatie te blijven of niet is namelijk in de relatie blijven. Niet de keus maken om ontslag of niet te nemen is dus blijven. Het is eng, maar vertrouw je gevoel en ga op onderzoek uit tussen al die verschillende gevoelens die je hebt. Waar komt welk gevoel vandaan? Houd daarnaast lekker een lijstje erbij zodat je je hoofd ook meeneemt in het proces! Vergeet vooral niet te genieten van de kalmte en vreugde die dit gaat opleveren.

Begin daarnaast september meteen goed. September is vaak de maand na de zomervakantie voor vele mensen. Zet de toon voor je zelfzorg meteen goed en geniet daar de rest van het jaar van! Goed binnenkomen/ terugkomen op je baan is toch makkelijker dan halverwege het jaar te merken dat je meer tijd voor jezelf nodig hebt en voorkomt het nodige gedoe.

RELATED ARTICLE

Be the first to comment “Astrologisch weerbericht van september 2019”