De energetische impact van het schoonmaken van je huis

de energetische impact

Hoe zit het met energie in huis en op je meubels en in je ruimtes en de energetische impact hiervan?

Als je je huis schoonmaakt, dan gebruik je een sopje en een doekje om de stof te verwijderen. Dit is gezonder om in te leven en ook schoon en ziet er mooier uit. Maar er gebeurt nog veel meer. Alles wat je gedurende de dag doet of meeneemt in je huis, heeft positieve of negatieve energie. Als je vaak aan tafel eet met het gezin, voel je daar de energie van iedereen. Heb je een plek waar je vaak aan het huilen bent? Of een plek waar je vaak creatief bezig bent? Dan hangt daar soortgelijke energie. Vaak van jou, maar als je partner bijvoorbeeld een plek heeft, zoals een eigen kantoorruimte waar hij vaak stress heeft, dan voelt die kamer dus vaak niet fijn. Voor hem niet en voor degene die er komt niet. Ruimtes en meubels/ objecten onthouden energie. Kom je daar in de buurt, dan voel je die energie hangen. Lees gauw verder over energetische impact!

Schoonmaken van je huis: wat is de energetische impact hiervan?

Iets energetisch aanpakken doet men vaak met visualisatie. Vaak kun je visualisatie een handje helpen door niet alleen in je hoofd iets voor te stellen, maar ook door een bepaalde fysieke handeling te doen. Dit leg ik ook uit in het filmpje hieronder dat over aarden gaat. Scroll daarna gerust verder.

Nederlands:

En schoonmaken is een fysieke handeling. Niet alles hoeft namelijk altijd bewust. Als er energie vastgeplakt is op een plek waar je erg veel ruzie met iemand in je huis hebt gemaakt en je stoft dit af of doet er een sopje over, dan ruim je de energie op. Je verbreekt een energetisch koord. Wel geldt, hoe meer moeite je erin stopt, hoe meer de energie zich opruimt. Je onderbewuste, degene die visualisaties in stand houdt wanneer jij er niet meer bewust aan denkt, vindt fysieke handelingen namelijk fijn om een visualisatie neer te kunnen zetten.

Wat zegt het als je niet van schoonmaken houdt?

Energetisch gezien is het wel logisch dat je niet wil schoonmaken. Dan moet je die energie namelijk even onder ogen komen. Op energetisch gebied zou ik er dus over kunnen zeggen dat je de energie van objecten en ruimtes goed aanvoelt en hier last van hebt. Dit onder ogen komen is niet altijd leuk, zeker niet waarom je niet doorhebt dat naast de gebruikelijke tegenzin van schoonmaken, het extra zwaar wordt door het energetische.

Wat zegt het als je wel van schoonmaken houdt?

Dit zegt vervolgens puur dat je van aanpakken houdt. Als iets niet goed is of voelt, dan moet je daarnaar handelen en niet voor weglopen. Zo sta je erin! Dat komt natuurlijk best wel overeen met de gebruikelijke redenen en gevoelens bij schoonmaken. Het zegt al met al wat over je karakter als je iets dat vies is, schoon wil maken. Maar vaak zit er dus ook nog een energetisch laagje achter.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De energetische impact van het schoonmaken van je huis”