De werking van zwarte onyx in de pendel

pendel zwarte onyx touw

De werking van zwarte onyx

De fysieke werking van zwarte onyx:

De zwarte onyx wordt vooral gebruikt bij problemen bij het gehoor, kwetsbare botten, zenuwpijnen, gebitsproblemen en het afvoeren van afvalstoffen.

De mentale werking van zwarte onyx:

De edelsteen helpt ook bij standvastigheid, zelfverwezenlijking en een realistische blik.

De spirituele werking van de steen:

De steen wordt vaak gebruikt in spirituele praktijken: healing, massage, magie en waarzeggen.

Een zwarte onyx als pendel

De onyx is een steen dat erg gericht is op het versterken van je zintuigen en daarom veelgebruikt in de wereld van waarzeggen en readings. Deze edelsteen is dus perfect voor spirituele vragen voor klanten of jezelf. De reden dat deze steen ook voor klanten werkt is omdat jij ze helpt met jouw eigen spirituele gaven: dat waar de steen voor bedoeld is. De pendel versterkt je vermogen om de juiste vraag te stellen betreft formulering en doeltreffendheid. En gezien de werking op zoveel lichamelijke vlakken, zijn vragen daarover ook goed te stellen. De steen wordt dus minder gebruikt voor vragen over onderwerpen van minder spirituele aard, maar gezien pendelen een spirituele gebeurtenis is en de steen daar goed bij functioneert, zal hij je vraag wel beantwoorden.

Lijkt zo’n pendel je wat? Koop hem!

de werking van zwarte onyx

(Witte) Onyx en zijn oorsprong

Onyx in het Grieks betekent vingernagel. De naamgeving is te herleiden aan de gelijkenis op de steen van de witte lagen met maantjes en de witte randen die vingernagels hebben. Tot slot vertellen oude volksverhalen dat onyx een gunstig effect heeft op huid, haar en nagels.

De zwarte onyx opladen of reinigen

Een onyx vindt het het fijnst om zich op te laden aan stromend water voor enkele minuten. Je mag de pendel ook een nacht in het maanlicht of dag in het zonlicht leggen.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De werking van zwarte onyx in de pendel”