Astrologisch weerbericht van november 2019

Astrologisch weerbericht van november 2019

De maand oktober was een maand waarin mensen helderheid ervaarden met hun zintuigen. Veel opgeloste vraagstukken in het leven kregen aandacht en er werd ingezicht gegeven. Ook liet oktober weer weten hoe het is en voelt om te aarden. Genoot je van het niet-wegzweven en erbij zijn met je hoofd? Pak dan vooral aarde-oefeningen op!

Deze maand november is een maand waarin iedereen lekker goed bezig geweest de afgelopen maanden en ik adviseer je af te ronden wat niet meer nodig is. Trek je  gerust terug om beslissingen te maken en bij te tanken en let vooral ontzettend op verkeerde eetritmes!

 

 

Het astrologisch weerbericht van november 2019:

Nu het astrologisch weerbericht van november 2019: Deze maand mag je heerlijk gaan afronden. Denk aan mensen die negatief en geen goede invloed op jou zijn loslaten. Bekijk in dit filmpje hoe je je grenzen stelt als je hooggevoelige trekjes hebt en/ of lees eronder verder.

https://www.youtube.com/watch?v=Y5Bd2twADmU&t=31s

Denk ook aan vervelende trekjes van jezelf aanpakken zoals te laat komen, nagelbijten en beslissingen maken omtrent banen. Dit is namelijk een goede maand voor je om van baan te wisselen als je daarover nadenkt! Iedereen voelt zich namelijk een beetje onzeker deze maand, dat hangt gewoon in de lucht. Dus als je zenuwachtig bent bij het solliciteren merkt niemand dat! Bovendien zorgt het onzekere in de lucht dat mensen sowieso weinig solliciteren deze maand. Al met al heb je meer kans dat ze je zien voor wie je bent.

Deze maand zul je ook erge behoefte hebben om terug te trekken. Ook dit hangt weer met onzekere gevoelens hebben samen. Luister vooral naar je lichaam en onderbewuste en geef gehoor aan jezelf. Als je dit niet doet, zul je zien dat al je plannen maar half werken en lukken.

Iedereen heeft ook wel eens problemen met juist eten. De één heeft helaas een bekend eetprobleem en de ander eet te weinig groenten. Deze maand zul je merken dat je veel met je hoofd mag eten. Je lichaam wil namelijk van alles om weer energie te krijgen en op te peppen, dus neig je naar suikers. Beslis elke dag wat je gaat eten om je niet te laten verleiden.

 

 

Concrete tips voor november

Spreek met jezelf per dag af wat je mag eten, inclusief snoep. Dit helpt om niet te gaan snaaien. Trek je terug en bijt van je af.

Het is nooit te laat om op iets terug te komen m.b.t. een situatie dat over je grenzen heenging. Anderen mogen maar gewoon rekening met jou houden!

Solliciteer! Nu zien ze jou!

Als nu iets niet uit handen komt, laat het maar even. Hoewel sommige maanden je juist uitdagen door te zetten, heeft deze maand  eraan trekken geen zin.

En los tot slot oude, sluimerende problemen deze maand maar gewoon op. Je zult je geweldig voelen!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Astrologisch weerbericht van november 2019”