De werking van amethist in de pendel

pendel-amethist-touw

De werking van de amethist

De fysieke werking van de amethist:

De amethist wordt vooral gebruikt bij maagpijn, slapeloosheid, piekeren, stres, hormonen en hoofdpijn.

De mentale werking van de amethist:

De amethist helpt ook bij de bloedsomloop, verslavingen, burn-out en heimwee.

De spirituele werking van de amethist:

De steen helpt je bij het je wilskracht, bij loslaten, stilte in jezelf vinden, groei van je spiritualiteit en intuïtie en het werken van verlies.

de werking van amethist

De werking van amethist als pendel

De amethist is een erg spirituele steen. De steen helpt je graag bij vragen over spiritualiteit. De steen wil je helpen bij vragen tijdens je coaching naar anderen toe en naar jezelf. De amethist probeert namelijk balans te zoeken in er voor jou zijn en voor de mensen om je heen. Dit maakt dat de steen je helpt (en laat durven) vragen te formuleren die goed zijn voor jouw ontwikkeling. Dit kan zich uitmonden in je beschermen tegen anderen of degene die je liefhebt juist mee helpen beschermen. De steen wil net als de rozekwarts jou graag veilig doen voelen en helpen, dus de perfecte combinatie is de pendel gebruiken voor vragen over jouw spirituele welzijn en ontwikkeling. Als je de steen wil gebruiken voor vragen over of voor andere personen, weigert hij echter zeker niet. Dit komt omdat vragen over of voor anderen ook kunnen bijdragen aan jou ontwikkeling door inzicht te verschaffen of door simpelweg het trainen van jouw gaven (leren pendelen).

Lijkt zo’n pendel je wat? Koop hem!

Amethist en zijn oorsprong

Amethist is een erg populaire steen. Met zijn meestal paarse kleur maakt dit een erg bekende en spirituele indruk onder de mensen. De amethist komt van het Grieks: een samenstelling van en metuein (‘zonder’ ‘dronken zijn’). Grieken en Romeinen dronken wijn uit amethisten bokalen. Zij dachten dan dat zij niet dronken konden worden. De paarse kleur van dit kristal werd geassocieerd met de kleur van wijn.

De amethist opladen of reinigen

Een amethist vindt het het fijnst om zich op te laden aan stromend water voor enkele minuten.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De werking van amethist in de pendel”