De werking van opaal in de pendel

pendel opaal

De werking van opaal

De fysieke werking van opaal:

De opaal wordt vooral gebruikt bij het versterken van zelfgenezing, werkt koortsverlagend en tegen infectie.

De mentale werking van opaal:

De edelsteen helpt je bij het sterken van je creativiteit, originaliteit, optimisme en het geheugen.

De spirituele werking van de steen:

De steen wordt, waar de zwarte onyx gebruikt wordt voor waarzeggen, meer gebruikt voor jezelf, de basis: healing en meditatie.

instagram

Een opaal als pendel

Lijkt zo’n opaalpendel je wat? Hij is te koop!
de werking van opaal

De werking van de opaal lijkt op die van de rozekwarts. Hij zorgt voor jou, maar dan meer voor je spirituele kant, je zintuigen en het brein. Dat maakt dat deze steen goed te gebruiken is voor vragen over het jezelf makkelijk en eenvoudig maken. Vragen over wat je wenst dus. Vragen over jezelf: je werk, vriendschap, meditatie en bijvoorbeeld het achterhalen van andermans intenties. De pendel versterkt het afnemen van de onduidelijkheid bij het bewegen van de pendel. Onduidelijkheid kan namelijk ontstaan als je een vraag stelt waarin het doel om helder antwoord krijgen en verlangen naar een bepaald antwoord verstrengeld raken. Dit alles betekent ook dat deze pendel minder goed aansluit op vragen voor anderen, maar de steen daagt je uit om hier een weg omheen te vinden. Denk namelijk aan vragen over/ voor anderen die het jouw leven dus gemakkelijker maken.

Opaal en zijn oorsprong

De herkomst van de naam opaal komt van de Romeinen die het woord opalus kennen vanuit het Sanskriet úpala wat edelsteen betekent. Er wordt ook gesuggereerd dat de Romeinse godin van de vruchtbaarheid, Ops, haar naam aan de steen heeft gegeven.

Leertip: meer leren over veilig en duidelijk pendelen? Klik op onderstaande afbeelding en bekijk de cursus!

cursus pendelen
De opaal opladen of reinigen

Een opaal vindt het het fijnst om zich op te laden aan stromend water voor enkele minuten. Een nacht in het maanlicht mag ook, maar zonlicht is niet fijn.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De werking van opaal in de pendel”