De volle maan van 12 november 2019

De volle maan van 12 november 2019

De volle maan van 12 november 2019 is een minder heftige dan die van oktober. In oktober zorgde de maan dat je erg onrustig was en moeite had met inslapen. Hij had zeker een nasleep van zo’n dag of 4.

Deze volle maan zal wat anders verlopen. Je bent in tegenstelling tot oktober niet zo meer bezig met onopgeloste zaken, maar bent gewoon erg helder en zelfs een beetje helderwetend (ja iedereen heeft gaves!). Dit leidt er wel toe dat je wederom moeilijk in slaap gaat komen. Lees vooral verder hoe dat in elkaar zit.

 

 

De volle maan van 12 november 2019:

De volle maan van 12 november 2019 staat geheel in het teken van nadenken. Nadenken over vroeger, nadenken over je werk, maar vooral nadenken om het nadenken. Piekeren dus. Je hersenen staan gewoon op erg actief. Dat is een bepaald soort energie dat bij je blijft hangen. Wat je het best kunt doen met dit piekeren, is je gedachten richten op dingen die je nog eens wil ondernemen. Denk aan uitzoeken van bijvoorbeeld je belasting of het uitwerken van een plan dat nog is blijven liggen. De energie is goed voor jouw helderweten. En je zult op deze manier merken dat je veel tot oplossingen gaat komen! Probeer dan ook gedurende de dag al je hersenen voor je eigen plannen te gebruiken, zodat ze niet ‘s avonds  pas op gang gaan komen.

Deze volle maan zullen je eetgewoontes wel heel goed zijn. Je hebt weinig trek in zoet. Probeer dat fijne gevoel en resultaat vast te houden!

Deze maan kan jou ook heel verdrietig maken als je nog veel onopgeloste zaken heb. Maak óok hier een plan voor: hoe ga je dit innerlijk verdriet aanpakken? Dit plan maken alleen al biedt veel rust.

Deze maan zul je je ook wat loom voelen in je hoofd. alsof je dagelijkse dingen wat slomer gaan, zoals je ontbijt klaarmaken en je sokken bij elkaar zoeken. Je hoofd is gewoon al bij de dingen die je echte aandacht hebben. Wat aarden zal ook helpen om bij de dag te blivjen. Bekijk hier een filmpje erover en/ of scroll verder.

 

 

Tips voor deze volle maan

Leef de dag bewust! Aard je en trek een plan en zorg dat je elke dag tijd maakt voor jóuw idealen en dromen. Doe je dit niet, dan kom je jezelf ‘s nachts tegen en dit moet je bekopen met weinig slaap. Je komt jezelf vooral ‘s nachts tegen, omdat dan het enige op je agenda ‘slapen’ is.

Houd je andere eetritme vast en heb er profijt van! Deze maan laat je ervaren hoe het is om minder te willen snoepen. Onthoud de energie die je daarvan krijgt.

Ga ervaren of je veel verdriet hebt tijdens deze maan. Heb je dat? Dan zitten er nog veel onverwerkte zaken in jou en moeten die aangepakt worden. Heb je weinig verdriet? Dan weet je dat je op de goede weg zit met jezelf.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 12 november 2019”