roze toermalijn pendel

De werking van roze toermalijn in de pendel

De werking van roze toermalijn

De fysieke werking van toermalijn:

De toermalijn wordt vooral gebruikt bij autoimmuun ziektes, slaapproblemen of pijn aan zenuwen.

De mentale werking van roze toermalijn:

De edelsteen helpt je bij het omzetten van negatieve gedachten in positieve, het verkrijgen van ontspanning en begrip.

De spirituele werking van de steen:

De steen werkt aardend, reinigend, werkt bij hooggevoeligheid en maakt connectie met de natuur.

Een roze toermalijn als pendel

De toermalijn pendel is goed te gebruiken voor zowel vragen over zelfbescherming op energetisch vlak als mentaal. De pendel heeft een speciale connectie met de natuur. Als jij dit ook hebt, is de kans dat je sneller klikt (begrijpen van) met de pendel dan een ander. De pendel helpt bij vragen over je gezondheid en vragen over ongezonde kwesties (niet kunnen afschermen, niet weten of iemand goed voor je is, etc.). De steen wordt wat minder gebruikt voor vragen voor anderen, maar dus wel vaak voor vragen óver anderen. Echter, als jij energetisch sterker wordt door te oefenen met pendel voor anderen, zal hij geen probleem zien om te helpen. Deze steen heeft een doel: zelfzorg. Vind met je vragen een weg hierin en je zal antwoord krijgen.

Lijkt zo’n pendel je wat? Koop hem hier!

De werking van roze toermalijn

Toermalijn en zijn oorsprong

Toermalijn was erg populair bij de edelen in het Verre Oosten. De laatste keizers van China hielden van roze toermalijn. Later trok dit door naar Europa. Later kwam er ook vraag naar toermalijn in Europa. Dus begon in de 18e eeuw de import uit Sri Lanka. Toermalijn werd ook gebruikt in de oude geneeskunde en de geneeskunde in het Verre Oosten.

De toermalijn opladen of reinigen

Een toermalijn vindt het het fijnst om zich op te laden in het maanlicht. De steen houdt niet van zonlicht.

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS