De werking van turquoise in de pendel

pendel turqouise touw

De werking van turquoise

De fysieke werking van turquoise:

De turquoise wordt vooral gebruikt bij ontstekingen, menstruatieproblemen, bloedarmoede en slaapproblemen.

De mentale werking van turquoise:

De edelsteen helpt je bij acceptatie, relatieproblemen, problemen met evenwicht, overgevoeligheid en net als bij de sneeuwvlokobsidiaan: rust:

De spirituele werking van de steen:

De steen werkt meer bij mentale en fysieke vraagstukken. Qua spiritualiteit wordt hij slechts ingezet voor hulp bij healing, meditatie.

Een turquoise als pendel

Een turquoise is goed te gebruiken voor vragen over alledaagse vraagstukken en fysieke en mentale klachten. Vergeet niet een arts te raadplegen als je twijfelt. Bovenstaande maakt de steen minder gebruikelijk voor spirituele vraagstukken, maar als de vragen jou helpen beter in je vel te zitten, of het nou door vragen over jezelf of door/ over anderen is, zet hij zich graag in! De steen versterkt de mogelijkheid om vragen te stellen over anderen. Een pendel is namelijk heel gevoelig. Als je een vraag over een ander stelt, kan de energie van de ander die jouw vraag oppikt, je antwoord beïnvloeden. Deze steen helpt dat zo goed mogelijk voorkomen.

Lijkt zo’n pendel je wat? Koop hem hier!

de werking van turquoise

De werking van turquoise en zijn oorsprong

Turquoise heeft zijn naam te danken aan de kruistochten. De kruisvaarders vonden deze steen in de Oriënt. De naam is afgeleid van het Latijnse woord turcois (uit Turkije) en in het Frans werd dit vertaald naar pierre turquoise (Turkse steen).

De witte variant van de steen wordt ook wel een hersenvorm genoemd.

De turquoise opladen of reinigen

Een turquoise vindt het het fijnst om zich op te laden in het maanlicht. De turquoise kan niet tegen stromend water en zonlicht.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De werking van turquoise in de pendel”