De werking van tijgeroog in de pendel

pendel tijgeroog

De werking van tijgeroog

De fysieke werking van tijgeroog:

De tijgeroog wordt vooral gebruikt bij ademproblemen, buikklachten, spierkrampen, bloedarmoede en het versterken van motoriek.

De mentale werking van tijgeroog:

De edelsteen helpt je bij persoonlijkheidsstoornissen, het versterken van zelfvertrouwen tegen pesterijen, het maken van beslissingen, het omgaan angsten en fobieën.

De spirituele werking van de steen:

De steen wordt vaak ingezet voor het versterken van je spirituele gaven, meditatie en healing en negativiteit van buitenaf.

De werking van tijgeroog als pendel

Een tijgeroog wordt gebruikt bij besluiteloosheid, ontwikkelen van gaven en fysieke klachten, vooral gericht op de maag en longen. Een pendel van tijgeroog maakt dus dat deze geschikt is voor de volgende vragen:

– vragen over allerlei levensgebieden waar je niet op ‘nuchtere wijze’ antwoord op kan krijgen. Denk aan iemands intenties, vragen over de toekomst, vragen over het verleden, etc.. Dit, omdat dit vragen zijn die o.a. je helderziendheid (en natuurlijk je gave om met de pendel te werken) bevorderen;
– vragen over je fysieke gesteldheid.

Al met al maakt dit de tijgeroog de meeste allround steen om mee te pendelen in de shop daar hij de meeste soort vragen begrijpt. De edelsteen helpt je dus in het verkrijgen van duidelijke antwoorden en goed interpreteren van je vraag.

Lijkt zo’n pendel je wat? Koop hem hier!

de werking van tijgeroog

Tijgeroog en zijn oorsprong

Tijgeroog heeft zijn naam te danken aan de goudgeelbruine kleur en het spleetvormige lichteffect, chatoyance, dat doet denken aan het oog van een tijger.

De tijgeroog opladen of reinigen

Een tijgeroog vindt het het fijnst om zich op te laden aan stromend water voor enkele minuten. Een nacht in het maanlicht mag ook of dag in het zonlicht mag ook. Ook is het altijd slim om niet teveel vragen achter elkaar te stellen voor een pendel, want dan gaat je eigen concentratie simpelweg ook weg. Pendel je dus niet al te veel, dan hoeft opladen een stuk minder.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De werking van tijgeroog in de pendel”