Edelstenen en hun verschillende werkingen in de pendel

pendel aan touw edelstenen

Edelstenen worden vaak gebruikt in een pendel. De edelstenen versterkt hoe de pendel reageert en het soort antwoord dat je krijgt. Daarom is het fijn om te weten welke edelstenen welke werking heeft. Ik zal dat hieronder opsommen. Onderstaande edelstenen zijn allemaal te koop in de webshop!

Lees trouwens meer over het pendelen zelf, hoe dat in zijn werking gaat en waar je op mag letten!


De tijgeroog edelstenen

Een tijgeroog wordt gebruikt bij besluiteloosheid, ontwikkelen van gaven en fysieke klachten, vooral gericht op de maag en longen. Een pendel van tijgeroog maakt dus dat deze geschikt is vragen over je fysieke gesteldheid, het spirituele, zoals iemands intenties, de toekomst en vragen over het vorige leven. Dit is tevens om je helderziendheid te bevorderen.

Al met al maakt dit de tijgeroog de meeste allround steen om mee te pendelen in deze webshop daar hij de meeste soort vragen begrijpt.De turquoise edelstenen (blauw of wit)

Een turquoise is goed te gebruiken voor vragen over alledaagse vraagstukken en fysieke en mentale klachten. Hij is minder gebruikelijk voor spirituele vraagstukken, maar als de vragen jou helpen beter in je vel te zitten, of het nou door vragen over jezelf of door/ over anderen is, zet hij zich prima in! De steen versterkt de mogelijkheid om vragen te stellen over anderen. Een pendel is namelijk heel gevoelig. Als je een vraag over een ander stelt, kan de energie van de ander die jouw vraag oppikt, je antwoord beïnvloeden. Deze steen helpt dat voorkomen.De opaal

De opaal zorgt voor je spirituele kant, je zintuigen en het brein. Dat maakt dat deze steen goed te gebruiken is voor vragen over het jezelf makkelijk en eenvoudig maken. Vragen over jezelf: je werk, vriendschap, meditatie en bijvoorbeeld het achterhalen van andermans intenties. De pendel versterkt het afnemen van de onduidelijkheid bij het bewegen van de pendel. Onduidelijkheid kan namelijk ontstaan als je een vraag stelt waarin het doel om helder antwoord krijgen en verlangen naar een bepaald antwoord verstrengeld raken. Minder geschikt voor vragen voor anderen, maar wel over anderen waardoor jouw leven gemakkelijker wordt gemaakt.De goudsteen

Een goudsteen is goed te gebruiken voor vragen over of aan gener zijde (denk aan gidsen of geliefde overledenen van jou of van anderen. Het wordt sterk afgeraden zomaar met geesten conact te maken). De steen biedt bescherming tijdens je vragen aan de geesten en spiritualiteit doordat hij je helpt te aarden. Als je geaard bent, kan er minder negativiteit bij je naar binnen glippen. Bovendien helpt de steen je de juiste vragen te stellen. De steen wordt graag gebruikt door de eigenaar en voor vragen over/ voor anderen.


De amethist

De amethist helpt je graag bij vragen over spiritualiteit. De steen probeert balans te zoeken in er voor jou zijn en voor de mensen om je heen. Dit maakt dat de steen je helpt (en laat durven) vragen te formuleren die goed zijn voor jouw ontwikkeling. Dit kan zich uitmonden in je leren te beschermen tegen anderen of degene die je liefhebt juist te helpen beschermen. De amethist edelstenen willen dat je je veilig voelt en maakt dat de pendel gebruiken kan worden voor vragen over jouw spirituele welzijn en ontwikkeling. De sneeuwvlokobsidiaan

De sneeuwvlokobsidiaan is goed te gebruiken bij vragen over onopgeloste problemen. De steen vindt het belangrijk waarheid te achterhalen. De steen helpt je dus om de vragen goed te formuleren en de antwoorden goed te interpreteren. De obsidiaan wordt minder gebruikt bij vragen over anderen aangezien hij voor jou werkt en jóuw waarheid belangrijk vindt. Als vragen over anderen hieraan bijdraagt, is er geen probleem.


De rozekwarts

Een rozekwarts als pendel is vooral geschikt voor vragen over jezelf, angsten, eigenliefde, persoonlijke ontwikkeling en baby’s. De meeste stenen reageren slecht op vragen over jezelf. Dit komt omdat de pendel in de war raakt omdat jij graag wil dat de pendel naar een antwoord toebeweegt dat verschilt met het júiste antwoord. Dit is iets waar de opaalpendel overigens goed in is om te detecteren. Bij de rozekwarts mag heerlijk onzeker zijn tijdens het pendelen. De steen loodst je er doorheen. De steen houdt niet van teveel vragen achter elkaar. De pendel kan ook niet zo snel schakelen in je vragen aangezien hij tijd nodig heeft om je vraag perfect te vertalen vanuit je woorden naar je bedoeling.De zwarte onyx

De onyx is een steen dat erg gericht is op het versterken van je zintuigen en daarom veelgebruikt in de wereld van waarzeggen en readings. Deze edelsteen is dus perfect voor spirituele vragen voor klanten of jezelf. De reden dat deze steen ook voor naasten werkt is omdat jij ze helpt met jouw eigen spirituele gaven: dat waar de steen voor bedoeld is. De pendel versterkt je vermogen om de juiste vraag te stellen betreft formulering en doeltreffendheid. En gezien de werking op zoveel lichamelijke vlakken, zijn vragen daarover ook goed te stellen. De steen wordt dus minder gebruikt voor vragen over onderwerpen van minder spirituele aard, maar gezien pendelen een spirituele gebeurtenis is en de steen daar goed bij functioneert, zal hij je vraag wel beantwoorden.


De roze toermalijn

De toermalijn pendel is goed te gebruiken voor zowel vragen over zelfbescherming op energetisch vlak als mentaal. De pendel heeft een speciale connectie met de natuur. Als jij dit ook hebt, is de kans dat je sneller klikt (begrijpen van) met de pendel dan een ander. De pendel helpt bij vragen over je gezondheid en vragen over ongezonde kwesties (niet kunnen afschermen, niet weten of iemand goed voor je is, etc.). De steen wordt wat minder gebruikt voor vragen voor anderen, maar dus wel vaak voor vragen óver anderen. Echter, als jij energetisch sterker wordt door te oefenen met pendel voor anderen, zal hij geen probleem zien om te helpen. Deze steen heeft één doel: zelfzorg.


Wil je leren pendelen? Doe dan onderstaande cursus!

http://witte-wolf.nl/product/online-cursus-pendelen-bescherming-contact-entiteiten-gids/

 

 

 

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Edelstenen en hun verschillende werkingen in de pendel”