De volle maan van 12 december 2019

De volle maan van 12 december 2019

De volle maan van 12 december 2019 is een minder heftige dan die van november. In november zorgde de maan ervoor dat je veel piekerde en verdriet vroeg weer jouw aandacht

Deze volle maan zul je je heel alert voelen. En het helderweten helpt nog steeds bij het begrijpen van onopgeloste zaken. Slapen lijdt hieronder, maar dit zal al beter gaan dan in november.De volle maan van 12 december 2019:

De volle maan van 12 december 2019 staat in het teken van nadenken. Uitzoeken wat je wil in het leven. Doe dit, en je zult heerlijk slapen. Weiger dit en merk dat je veel innerlijke onrust hebt.

Deze volle maan zal je buik ook wat opspelen. En dat is niet door de feestdagen die eraan komen. Je buik zal je veel vertellen over je omgeving, je werk en je dagelijkse keuzes. Het is eigenlijk je onderbewuste die je via je buik aanspreekt. Voelt je buik bol? Dan mag je in één van deze aspecten iets aanpassen. Voelt hij gewoon fijn, dan heb je deze aanpassingen al gedaan en laat jouw onderbewuste je buik met rust.

Deze maan maakt jou ook weer heel krachtig. Ben je normaal wat onzeker ingesteld (of heb je dit je laten vertellen)? Dan laat deze maan je ervaren hoe het is om in je kracht te staan. Aan jou de taak dit vol te houden als de volle maan weer afneemt. Je zult je grenzen dus ook beter kunnen aangeven. Geheel automatisch, gewoon om je dat eens te laten ervaren. Wil je weten hoe je dit extra in stand houdt als de maan weer wat afneemt? Bekijk dat hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=Y5Bd2twADmUTips voor deze volle maan

Moet je nog een gesprek aangaan met iemand waarvan het je dwarszit? Nu is het moment! Je wordt bijgestaan bij het maken van de juiste keuzes en het lef om die daadwerkelijk te maken.

Probeer juiste stappen te nemen m.b.t. je werk, omgeving, etc.. en gebruik je buik als leidraad om te weten of je plan van aanpak juist is.

Hoe slaap je ‘s nachts? Ook dit is net als je buik een signaal, maar dan voor wat je wil in het leven en waar je voor staat. Werk hieraan en maak mee hoe je nachtrust dan bevordert.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 12 december 2019”