Astrologisch weerbericht van januari 2020

De maand december ging echt om tijd voor jezelf inplannen en vooruit denken betreft je gezondheid: wat gebeurt er als je zo bezig blijft? Voor wie doe je wat je doet?

De maand januari staat erg in het teken van gezondheid. Je onderbewuste zal je veel vertellen betreft je gezondheid: hij is dan ook degene die jou deze maand gezond of ziekjes maakt. Dat heeft allemaal te maken met zijn manier van communiceren. Vanaf deze maand is hij erg streng en laat hij je via je lichaam weten wat hij vindt van de keuzes die je maakt.


Het astrologisch weerbericht van januari 2020:

Nu het astrologisch weerbericht van januari 2020: De maand januari gaat echt om je innerlijke leiding volgen. Dit kun je doen samen met je gids of engelen, maar vooral ook met je onderbewuste.

Bekijk hier ook een filmpje over gisen en/ of scroll verder:


Verder staat januari in het teken van afvallen en gewichtsproblemen. Omdat je onderbewuste zo streng is in het maken van goede keuzes, worden velen gepakt op stress vasthouden met hun buik.

Januari staat ook in het teken van relaties. Er komen veel kansen voor een mooie, nieuwe relatie of hiernieuwde vlam. Gebruik je gevoel en laat je kansen niet liggen. Leef in het nu. Als pijn moet komen, komt het toch wel. Dus ervaar en wellicht valt het mee! Het is belangrijk te beseffen dat iedereen gewoon heerlijk verschillend is.

Tot slot staat januari ook in het teken van rust zoeken in je hoofd. Zoek naar wat jou kalmeert. Zoek manieren om te ontspannen. Januari vindt het niet altijd meer leuk als jij nooit eens rustig onstpant.


Concrete tips om het beste uit de maand te halen

Gooi het roer om! Luister naar je lichaam en verander jezelf en je omgeving net zo lang tot deze weer normaal reageert. Je onderbewuste beloont je vanzelf! Investeer ook in methodes om echt goed te ontladen. Denk aan mediteren of een vast jou-momentje van bijvoorbeeld 19:00-20:00 elke avond.

Probeer in contact te komen met je engelen en gidsen. Mediteer, droom, vraag hulp, geniet! Er is meer tussen hemel een aarde.

Vind je het nog lastig om te gaan met relaties? Dat wordt deze maand ook extra op de proef gesteld hoor! Daar ben je niet alleen in. Bekijk hier wat tips!

RELATED ARTICLE

Be the first to comment “Astrologisch weerbericht van januari 2020”