De volle maan van 10 januari 2020

De volle maan van 10 januari 2020

De volle maan van 10 januari 2020 is een hele andere dan die van vorige maand. Deze gaat niet om de simpele dingen zoals keuzes leren maken in het leven, maar pakt zaken wat grootser aan.

Deze volle maan staat dus voor grote keuzes en veel heftige energieën. Van anderen, maar ook van bovenaf speelt dit.


De volle maan van 20 januari 2020:

Deze maan laat aan jou energieën veel heftiger aanvoelen. Heb je dus negatieve energie op je van andere mensen of zelfs andere levens? Dan gaan die tijdens deze maan extra tegenwerken. Zij krijgen de vrijheid daarin en ruimte voor. Negatieve energieën vinden dat ‘leuk’, zij zijn immers bedoeld om de pret te bederven, maar ook voor jou zit er nog wat in. Het is aan jou om uit te zoeken wat er dan eigenlijk bij je speelt.

Probeer ook eens dit filmpje over hoe om te gaan met angst voor entiteiten of scroll verder:

Deze maan heeft ook andere leuke kanten: je positieve punten worden ook groter gemaakt! Ben je dus schoon van negatieve energie, dan heb je heel veel ruimte deze maan om te ontdekken waar jouw gaves en talenten liggen. Zowel in spirituele hoek als in je nuchtere dagelijks leven.

Deze maand staat ook in het teken van helderweten. De energieën zorgen dat deze gave extra wordt versterkt.


Tips voor deze volle maan

Ga deze maand aan de slag met de energieën: wat voel je? Wat hoort bij je dat er niet hoort? Is dat een entiteit of is het energie van andere mensen die zich bemoeien met jou? Probeer gewoon op je energie in te zoomen of te mediteren. Zit er iets dat niet van jou is? Je weet echt wel meer dan je denkt. Maar je kunt ook hier een tip lezen over hoe gevoelens van jou en van de ander te herkennen:

Ga verder aan de slag met je gaves! Oefen op anderen hoe je bijv. moet foto lezen en ontdek hoe dat voelt voor jou. Dit helpt ook bij jezelf ontdekken waardoor het ervaren van deze maan simpeler en zelfs leuk wordt!

Pak door! Altijd nog iets willen opstarten of afronden? Nu is het moment. Je zult het lang volhouden en je zult geen weerstand hebben om te beginnen aan je project. Nu is het moment voor ideeën.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 10 januari 2020”