De volle maan van 9 februari 2020

De volle maan van 9 februari 2020

Deze maand is er weer een nieuwe volle maan. Vorige maand stond deze in het teken van heftig merkbare energieën. Hoe stroomt de energie bij jou en hoe merk je deze op van anderen? Zit er nog iets van vorige levens tussen? Deze volle maan van 9 februari 2020 zal veel rustiger verlopen.


De volle maan van 9 februari 2020

De volle maan van 9 februari 2020 staat in het teken van rust en kalmte. Waar de maan van januari heftig was, zal deze maan dingen op zijn plek leggen. Zoals vele volle manen, staat deze tevens voor helderheid. Dit brengt verschillende positieve en negatieve punten met zich mee. Het positieve is dat onopgeloste zaken opeens zijn weg vinden. Vraagstukken over met name je omgeving en gezondheid zullen je duidelijk worden. Dit komt omdat je gaves wat meer door kunnen komen deze maan. Het vervelende is dat je in de aanloop en tijdens de volle maan een extra alert gevoel hebt. Hierdoor kun je je goed concentreren op onopgeloste zaken, maar minder op dagelijkse zaken die al lopen of verveling geven. Ook ben je ‘s nachts actiever, omdat het dan prikkelarm is en lijdt slaap daaronder.Tips voor deze volle maan

Deze maan staat dus in het teken van op onderzoek uitgaan. Dit brengt veel oplossingen met zich mee, maar ook zware zaken en weinig slaap. De beste tip is je hier vooral bij neerleggen en meteen aanpakken waar je aan denkt. Lig je wakker van werk? Dan heeft het geen zin om proberen verder te slapen. Parkeer de steken waar je toch al aan denkt en een eventueel plan dat daaruit volgt.

Deze maan zal tevens dingen waar je normaal gesproken al tegenzin in hebt niet makkelijker maken. Maak er gebruik van om uit te zoeken waar je wél blij van wordt. Blijf in oplossingen denken. Anders ben je alleen maar hard tegen jezelf.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 9 februari 2020”