Astrologisch weerbericht van februari 2020

Astrologisch weerbericht van februari 2020

Had jij in januari ook zoveel lichamelijke klachten zonder voor de handliggende oplossingen? Gelukkig gaan we dan februari in! Maar een makkelijkere maand wordt het helaas niet. Waar januari in het teken stond van problemen met of het uitzoeken van gezondheid en relaties, staat februari in het teken van veel opgekropte woede.


Het astrologsich weerbericht van februari 2020

Waar jullie in januari ook al wat van merkte, is waarschijnlijk grote boosheid en onvrede. Dit nam allerlei vormen aan. Bij jouzelf tot meer ongeduld dan gewoonlijk en een beetje een verwijderd gevoel van jezelf. Aan anderen was het te merken dat ze veel ruzie zochten. Soms met jou, maar ook dat je mensen in hun eentje zag mopperen op straat omdat iets niet zo snel ging als ze wilden. Het astrologisch weerbericht van januari 2020 gaat hierop verder. Het stuk van plotse boosheid gaat over in wat haast lijkt op chronisch geïrriteerd zijn.

Februari staat ook in het teken van dieren. In deze maand zul je meer hechting voelen met je dieren. Je huisdieren, dieren op straat of iets fijns zien in het bos. Geinet ervan en wees bewust dat jee xtra kan genieten omdat je connectie met je eigen onderbewuste en die met die van de dieren opener staat deze maand.


Concrete adviezen voor deze maand

Voor zowel de connectie met de dieren als het opladen van je eigen fijne energie, is aarden een mooie uitkomst. Als je je aardt, kun je meer genieten en meer contact maken met de dieren en de grond onder je. Dit zorgt er meteen voor dat je connectie krijgt met jezelf en overtollige energie weg kan vloeien. Frustratie komt namelijk uit twee bronnen deze maand: uit sleur en onopgeloste zaken én uit het binnenkrijg van teveel energie. Als je hooggevoelig bent en er komt veel (boze) energie voor in je omgeving, blijft dat bij jou hangen. Dat maakt jou vervolgens zelf ook boos. Dit kan wegvloeien via aarden. Bekijk hier hoe je je makkelijk kunt aarden!

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS