Zwarte kaars: de verdrijvende werking

zwarte kaars

Een kaars zwart van kleur wordt in veel culturen gebruikt. Vaak wordt het veel bij healing en verdrijving gebruikt. In sommige hekserij wordt een kaars in het zwart gebruikt als element: vuur, water, aarde en lucht. En de kaars is vuur. Hier wordt dus energie uit gehaald. 

Over het algemeen is het zo dat een witte kaars staat voor gelukshealingen en een zwarte voor het uitdrijven van negativiteit. Soms vraagt men zich af of een witte kaars gebruikt moet worden bij het weghalen van zwarte magie, maar de kaars wordt in het zwart gebruikt. Dat komt omdat de zwarte kaars een verdrijvend en beschermend effect heeft. Wit staat vooral voor geluk. Hoewel geluk ook wordt verwacht met de verdrijving, zijn de zwarte kaarsen de eerste stap.

Betekenis van de zwarte kaars

Zoals we bespraken worden zwarte kaarsen vaak gebruikt bij het weghalen van negatieve energie. De kaars helpt bij het werkelijk uitdrijven van zwarte energie, maar het vooral ingezet om geesten te verdrijven. De kaars heeft namelijk als voornaamste functionaliteit de voorkoming van een geest dat jou aanvalt tijdens dat je uitdrijft. Een geest blijft weg en jij kunt je ritueel doen. Het is de bedoeling dat de geest daarna wegblijft. Althans, dat is hoe ik het doe bij mijn verdrijvingen. Met alleen de kaars bereik je verdrijven dus nog niet.

 

Hoe gebruik je een normale zwartgekleurde kaars?

In mijn soort verdrijvingen, wassi’s, gebruik ik hem als krachtelement vuur zoals in de eerste alinea beschreven. Zijn functie is dus het tegenhouden van negatieve geesten totdat de verdrijving klaar is. De aarde kruiden doen het verdrijven zelf. Het douchen staat voor loslaten en lucht staat voor de geur dat van de verdrijving vrijkomt. Als je aan het ritueel wil beginnen, is dan ook het eerste dat je doet de kaars aansteken. En pas helemaal aan het einde doe je hem uit. Als je het ritueel een aantal keer moet doen, moet dezelfde kaars steeds aan en uit. Benieuwd naar hoe kruiden ook een verdrijvend effect hebben?

Veel verdrijvingen gebeuren gelukkig ook op afstand. Er wordt dan vooral het element aarde (kruiden) gebruikt en vervolgens begraven in aarde. Maar dat is meestal genoeg: de aarde waarop men loopt, beschermt dan.

Ben je trouwens nieuwsgierig naar het uitproberen van een kaars met resonantie in zich? Bekijk hem hier! Zo kun je laagdrempelig voelen of je te maken hebt met negatieve energie of niet en de effecten tijdelijk verminderen.


Hoe gebruik je zwarte kaarsen met resonantie tegen negatieve energie?

Er bestaan kaarsen die extra bescherming in zich hebben tegen negativiteit. Met deze kaars kun je laagdrempelig voelen of je te maken hebt met negatieve energie of niet en de effecten tijdelijk verminderen. De kaars is opgeladen met verdrijvende kruiden waardoor het een sterker effect heeft dan een gewone zwarte kaars. Ben je nieuwsgierig naar het uitproberen van een kaars met resonantie in zich? Bekijk hem hier!

http://witte-wolf.nl/product/zwarte-kaars-opgeladen-magie-resonantie-bescherming-voodoo/

Of bekijk dit ritueel:

http://witte-wolf.nl/product/ritueel-om-verbindingen-verbreken/

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

3 thoughts on “Zwarte kaars: de verdrijvende werking

 1. Denny says:

  I burn the Black carse to drive aways the badness

 2. Jana says:

  Ik was ooit bij iemand geweis we heb zwarte kassen voor mij gebrand en rare rituel geweist waar ik heb deze man in mijn huis gelaten en eht slehte gevoel van had, No weet ik ook warom hij was niet goed en heb naar mij sleht gebraht, no weet ik niet wat ik met mij zelf moet en de menen kan ik niet vinden @@ Or wat doen tot ik kapot ben

  • Desiree says:

   Beste Jana, Dank je voor je bericht! Wat eng zeg. Wat naar dat het zo heeft uitgepakt. Wat mag ik voor jou betekenen? Je mag me ook mailen op info@witte-wolf.nl. Weet dat je altijd welkom bent. Liefs, Desiree

LEAVE A COMMENT