zwarte kaars

Zwarte kaars: de verdrijvende werking

Een kaars dat zwarte kleur heeft wordt in veel culturen gebruikt. Vaak wordt het veel bij healing en verdrijving gebruikt. In sommige hekserij wordt een kaars in het zwart gebruikt als element: vuur, water, aarde en lucht. En de kaars is vuur. Hier wordt dus energie uit gehaald. Je kunt hier trouwens ook de elementen zelftest doen.

Over het algemeen is het zo dat een witte kaars staat voor gelukshealingen en een zwarte voor het uitdrijven van negativiteit. Soms vraagt men zich af of een witte kaars gebruikt moet worden bij het weghalen van zwarte energie, maar deze wordt in het zwart gebruikt omdat je zwart met zwart moet bestrijden. Een rode kaars hangt er vaak trouwens tussenin, maar wordt het meest gebruikt om negativiteit uit te drijven.Betekenis van de zwarte kaars

Deze soort kaars wordt vaak gebruikt bij het weghalen van negatieve energie. Hoewel de kaars helpt bij het werkelijk uitdrijven van zwarte energie, wordt het vooral ingezet om geesten te verdrijven. De kaars heeft namelijk als voornaamste functionaliteit de voorkoming van een geest dat jou aanvalt tijdens dat je uitdrijft. Een geest blijft weg en jij kunt je ritueel doen. Het is de bedoeling dat de geest daarna wegblijft. Althans, dat is hoe ik het doe bij mijn verdrijvingen.

nieuwsbrief
of schrijf hier direct in:
Hoe gebruik je de kaars?

In mijn soort verdrijvingen gebruik ik hem niet als krachtelement zoals in de eerste alinea beschreven, maar voor het tegenhouden van negatieve geesten. Als je aan het ritueel wil beginnen, is het eerste dat je doet, de kaars aansteken. En pas helemaal aan het einde doe je hem uit. Als je het ritueel een aantal keer moet doen, moet dezelfde kaars steeds aan en uit. Benieuwd naar hoe kruiden ook een verdrijvend effect hebben? Lees dat hier! Of bekijk mijn verdrijvingen in de webshop hier! Of zie er ook rituelen!

Instagram

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS