de nieuwe maan van 19 augustus

De nieuwe maan van 23 februari

De nieuwe maan is er zondag weer. De nieuwe maan van 23 februari staat zoals vaak nieuwe manen staan, in het teken van nieuw begin. Slapen lukt weer meer en je zult weer ademruimte ervaren. Tot slot zul je ervaren dat je weer dingen op een rijtje kunt zetten voor jezelf.


De nieuwe maan van 23 februari

Deze nieuwe maan staat in het teken van nieuw begin en rust. Het is de bedoeling dat je het je tijdens deze maan gemakkelijk maakt en gaat opruimen. Ruim nu je helder in het hoofd bent op en doe eens een zelfevaluatie. Hoe gaat het nu? Ben je nog bezig met je dromen of sta je alleen op overleven? Wat heb je hier voor nodig? Maak een plan van aanpak en voer het deze maand uit.

Deze maand staat ook in het teken van geesten kunnen waarnemen. De sluier is dun en daardoor kan iedereen net wat meer waarnemen. En voor degenen die denken dat echt niet te kunnen: die merken gewoonweg meer duidelijke dingen op. Denk aan temperatuurverschillen of voorwerpen die zijn verplaatst.

Tot slot staat deze maan in verband met je buik. Doet je buik zeer en stroomt het niet door? Dan wil je onderbewuste je vertellen dat je vastloopt en dingen opkropt. Stroomt het door? Dan ben je op de goede weg!


Tips voor deze nieuwe maan

Maak deze maan een plan van aanpak. Wat zijn je doelen voor op de korte en lange termijn? Raak niet in een impassé. Doe je dat, dan word je alleen maar moe deze maan. Ga je aan de slag? Dan levert dat juist energie. Verwar in actie komen niet als moeite, maar denk aan de beloning. Denk maar zo: een lichaam is ook niet gemaakt om alleen maar niks te doen. Het voelt zich het lekkerst als hij met mate in beweging is. Dat is met je brein en geluk ook zo. Moeilijke dingen proberen, beloont.

Ga aan de slag met de geesten. Probeer contact te leggen met je gidsen en ervaar je al een tijd negativiteit? Probeer juist nu uit te zoeken wat het is en wat te doen.

Probeer tot slot verschillende activiteiten, hobby’s en plannen uit. Bij welke krijg je buikpijn en bij welke voel je je energie stromen? Gebruik je buik als leideraad.

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS