astrologisch weerbericht van maart

Astrologisch weerbericht van maart 2020

Februari stond veelal in het teken van woede, chronische pijnen, contact met dieren en het nadenken over je relatie. Over relaties blijven we het hebben deze maand, maar verder voelt voor het astrologisch weerbericht van maart de energie al minder bozig en streng dan februari. In maart gaan we aan de slag met zelfliefde en eigenwaarde.


Het astrologisch weerbericht van maart 2020

In maart is het thema zelfliefde. Dit staat veel in verband met eigenwaarde. We mogen dus aan de slag met jezelf op waarde schatten en hiernaar handelen. Zelfliefde merk je op vele fronten: hoe denk je over jezelf als je iets ‘fout’ doet? Wat doet het met je als anderen je negatieve feedback geven? Hieruit merk je hoe je tegenover jezelf staat. Vind hier een manier voor. Probeer om te denken en te relativeren als je snel in je gevoel schiet en vanuit daar handelen wil. Ga aan de slag met beter in je vel komen of bezoek eens een professional of goede vriend!

Bij je eigenwaarde horen ook je grenzen in de gaten houden. Heb je daar moeite mee? Verzin trucjes! Besef dat er meerdere soorten grenzen zijn waar mensen overheen kunnen lopen. Denk aan het feit dat van je afbijten er bijv. nog steeds niet voor zorgt dat mensen aan je grenzen trekken. Wat heb je nog meer nodig?

Tot slot worden in deze maand relaties weer op de proef gesteld. Neem eindelijk eens actie! Beslis deze maand iets: daar ligt de energie goed voor. Je wordt gesteund bij je beslissingen en de eventuele klappen zullen niet zo hard vallen. Blijf trouw aan jezelf en als je dat niet kunt zijn: vraag je af waar dit door komt: door de ander of is het een eigen probleem dat opgelost mag worden?Tips voor deze maand

Ken jij jezelf al? Heb jij al uitgezocht wat jouw sterke en zwakke punten en wat kun je doen om die te behouden? Aan je zwakke punten kun je wat doen! Zo kun je bij moeite met contacten aanleggen denken aan het gaan op een groepssport en moeite met woede beheersen denken aan boksen.

Besef goed dat uitstellen ook een beslissing is als het gaat om beslissingen in relaties, zowel negatief als positief. Je houd jezelf dan alleen voor de gek als je je tijd in dubio blijft spenderen. Onderneem actie. Ga het gesprek aan en denk vooruit voor alle mogelijke uitkomsten.

Heb je nog moeite met je grenzen stellen? Bekijk dan het filmpje onderaan. Grenzen stellen doe je namelijk niet alleen met woorden en lichaamstaal. Er zijn ook energetische grenzen die je kunt stellen. De één is hier automatisch al goed in en de meeste hooggevoelige mensen hebben hier meer moeite mee.

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS