Een dubbele familievloek

Dubbele familievloek

Eerder heb ik over familievloeken geschreven. Een familievloek is een negatieve energie dat je kunt erfen van je voorouders. Je draagt letterlijk de lasten van je voorouders. Vandaag gaan we in op een dubbele familievloek!


Een enkele familievloek

Een familievloek betekent in het kort dat je zwarte magie op je hebt. Zwarte magie houdt echter in dat het naar jou is gestuurd, maar een familievloek erf je. Het verschil met reguliere zwarte magie is dus dat de vloek niet naar jou persoonlijk gericht is geweest. Dit maakt het vaak lastiger te achterhalen, want je bent ermee geboren en je familie heeft ook vaak nog eens dezelfde trekjes (het is immers een familievloek). Lees hier ook 10 symptomen van een vervloeking!

Een familievloek begint ergens bij één van je voorouders die bij elke geboorte in die bloedlijn de zwarte magie per ongeluk overbrengt. Uiteindelijk komt dit door één van je ouders bij jou terecht.


Een dubbele familievloek

Het verschil met een dubbele familievloek op je hebben en een enkele familievloek op je hebben, is dat je niet van één van je ouders, maar van beide ouders een familievloek hebt geërfd. Waarom het belangrijk is om hier ook bewust van te zijn, is dat je je dus makkelijk kunt vergissen. Als je één vloek laat weghalen en niet bewust van die tweede bent of hem simpelweg niet meeneemt, dan ben je nog steeds niet verdreven.

Overigens, je hoeft niet per se dubbel zoveel pech en problemen te hebben als iemand met een enkele vloek. Een vloek pakt je in 60% van de gevallen vaak waar het je pakken kan. Een dubbele vloek versterkt dat niet ineens. Echter, in 40% van de gevallen is een vloek op een bepaald levensgebied gestuurd, zoals problemen in liefdesrelaties. Als hij dan op twee verschillende levensgebieden zit, is de dubbele vloek weer wél merkbaarder dan een enkele.Wat maakt vloeken en zwarte magie zo anders?

Zwarte magie moet verdreven worden en een vloek moet verbroken worden. Het één helpt dus niet bij het ander. Bij de ene verdrijver zitten er dus verschillende rituelen aan vast, zoals bij mij, maar bij een ander weer niet. Die hoeft slechts te weten wat er precies speelt om te kunnen verdrijven. Ik denk dat voor beide manieren wat te zeggen valt.

Wil jij uit laten zoeken of jij last hebt van een vorm van negatieve energie zoals een dubbele familievloek? Laat vooral een reactie achter! Lees ook over driedubbele familievloeken!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

4 thoughts on “Een dubbele familievloek

 1. Denise says:

  Goedendag
  Ik wil graag weten of we belast zijn met een vervloeking of gewoon ontzettend vee

 2. Richard says:

  Would be better if you explained how to identify the family curse and what to do too eradicate it.

  • Desiree says:

   Hello, good day. Thank you for your comment. It looks like you’re looking for more information. I think the information you are looking for can be found here: http://bitly.ws/uFeR. But don’t be afraid to use the search bar if you need more information. Hoping to have informed you enough. Kind regards, Desiree

LEAVE A COMMENT