De volle maan van 9 maart 2020

De volle maan van 9 maart

De vorige volle maan bracht rust, kalmte en helderheid bij vraagstukken als gezondheid met zich mee. Déze volle maan van 9 maart staat in het teken van relaties en je gaves. Tot slot brengt deze maan de klacht keelpijn met zich mee.


De volle maan van 9 maart

Deze man zet je aan het denken over je relatie. Zo is de energie op dit moment gewoon. Ben je gelukkig? Dan zul je éxtra geluk voelen. Ben je dat niet? Dan voel je je hartstikke ellendig. Het is tijd om te handelen en gebruik deze versterkte gevoelens als leidraad.

Deze maan maakt het kanaal met je gaves ook meer open. Je zult dus meer ontvangen en via welk kanaal, heldervoelen, -horen, -weten, -ruiken of -zien ligt aan jouw karakter. Ben je al iemand die veel voelt, dan wordt heldervoelen (pijntjes overnemen) versterkt. Ben je iemand die al snel weet wanneer iemand liegt of niet zuiver is, dan wordt helderzien versterkt. Ben je al gevoelens op je oren en met piepjes, dan wordt helderhoren versterkt, etc.. Geniet ervan je gaves te ontdekken!

En met o.a. dat heldervoelen, komt voor velen van jullie ook keelpijn. Voor veel van jullie is het een verkoudheid, voor de ander een teken. Bekijk daarom hier ook een filmpje met 7 mogelijke oorzaken van keelpijn om er hopelijk wegwijs mee te worden.
Tips voor deze volle maan

Ga gewoon aan de slag. Zoals vele volle manen ben je weer heel alert ‘s nachts, dus los dingen op om beter te slapen. Ga op onderzoek uit wat er met je keel is, voer een gesprek over je (mogelijke) relatie en geniet van je gaves!

Bekijk hier ook een filmpje over valkuilen van hooggevoelige mensen in relaties om er meer tips uit te halen.

Wil jij de nieuwsbrief ook niet missen? Schrijf je in!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 9 maart 2020”