witte kaars

Witte kaars: de gelukswerking

Een kaars met witte kleur wordt in vele rituelen gebruikt. De kaars wordt vooral gebruikt bij geluk en healing, waar een zwarte kaars meer wordt gebruikt bij uitdrijven. In sommige wicca wordt de witte kaars ook gebruikt als onderdeel van de vier elementen: water, vuur, aarde en lucht om extra kracht te krijgen tijdens spreuken. Hier trouwens ook de elementen zelftest doen.

Sommigen vragen zich af of een kaars met witte kleur beter helpt tegen het blokkeren van geesten dan een zwarte, maar in mijn opinie is dat niet zo. Zwart is sterk en moet gebruikt worden tegen het kwade. Een witte mag gebruikt worden voor opladen.Betekenis van de witte kaars

Deze kaars wordt vooral gebruikt in gelukswassi’s. Een wassi is een samenstelling van kruiden en healing dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Denk aan verdrijven van negatieve energie, maar ook geluk verkrijgen en behouden. Een zwarte kaars heeft als doel om geesten op afstand te behouden tijdens een verdrijving. Een witte wordt gebruikt om geluk te bewerkstelligen en zorgen dat je tijdens het ritueel niet afgeleid raakt.Hoe gebruik je de kaars?

De kaars wordt voornamelijk gebruikt bij rituelen omtrent geluk. Zo worden er wel eens sollicitatiewassi’s gebruikt om sneller aan een baan te komen. Wat je hiermee beïnvloed is wat extra voorspoed waar dat mogelijk is zonder dat dat anderen beïnvloed. Het omet zuiver blijven.

De kaars wordt ook gebruikt om op te laden na een zware periode. Dit kan zijn periode van rouw, maar ook perioden van last hebben van negativiteit. Na een ritueel met zwarte kaars waarmee dat wordt uitgedreven, wordt vaak een ritueel met witte kaars gebruikt om het gat te vullen dat na de uitdrijving is ontstaan.

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS