Witte kaars: de gelukswerking

witte kaars

Een witgekleurde kaars kom je in veel rituelen tegen. De kaars wordt vooral gebruikt bij geluk en healing, waar een zwarte kaars meer wordt gebruikt bij uitdrijven. In sommige wicca wordt de witte kaars ook gebruikt als onderdeel van de vier elementen: water, vuur, aarde en lucht om extra kracht te krijgen tijdens spreuken. Doe trouwens ook eens de elementen zelftest!

Sommigen vragen zich af of witte kaarsen tegen het blokkeren van geesten dan een zwarte, maar in mijn opinie is dat niet zo. Daarvoor zijn zwarte kaarsen: sterk en houden tijdens rituelen het zwarte op afstand. Een witte mag vervolgens gebruikt worden voor opladen. Dat is de mooiste volgorde. Witte kaarsen worden ook vaak in de witte magie gebruikt.Betekenis van de witte kaars

Deze kaars wordt vooral gebruikt in gelukswassi’s. En wist je ook dat er magie bestaat dat geluk afpakt? Een wassi is een samenstelling van kruiden en healing dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Denk aan verdrijven van negatieve energie, maar ook geluk verkrijgen en behouden. Een zwarte kaars heeft als doel om geesten op afstand te behouden tijdens een verdrijving. Een witte wordt gebruikt om geluk te bewerkstelligen en zorgen dat je tijdens het ritueel niet afgeleid raakt. Eigenlijk ben je met kaarsen dus al gauw bezig met kaarsmagie.Hoe gebruik je de kaars?

De kaars wordt voornamelijk gebruikt bij rituelen omtrent geluk. Zo worden er wel eens sollicitatiewassi’s gebruikt om sneller aan een baan te komen. Wat je hiermee beïnvloed is wat extra voorspoed waar dat mogelijk is zonder dat dat anderen beïnvloed. Het moet zuiver blijven.

De kaars gebruik je om op te laden na een zware periode. Dit gaat om perioden van rouw, maar ook perioden van last hebben van negativiteit. Na een ritueel met zwarte kaars waarmee dat wordt uitgedreven, wordt vaak een ritueel met witte kaars gebruikt om het gat te vullen dat na de uitdrijving is ontstaan.


Witte kaarsen met resonantie

In mijn praktijk kun je ook kaarsen vinden die geboost zijn: opgeladen met energie. De witte kaarsen laten je als ze branden voelen hoe het is om tijdelijk minder gevoelig te zijn en minder prikkels te ontvangen. Je kunt dus opladen aan de kaars. Ervaar gauw hoe minder hooggevoeligheid voor jou is en hoeveel dat in vermoeidheid of pijntjes scheelt! Bekijk hem hieronder! 

Witte kaars opgeladen met hsp resonantie: tegen overprikkeling& koorden

 
 

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Witte kaars: de gelukswerking”