Waarom je ‘s nachts meer geesten waarneemt (hsp)

's nachts meer geesten

Eerder is er al een artikel geschreven over waarom je sneller geesten in spiegels waarneemt dan met het blote oog. In het kort komt dit door het verrassingseffect van in de spiegel kijken. Door die afleiding, zie je sneller geesten. Met dag en nacht zit het ook zo. ‘s Nachts kun je, net als met spiegels, meer geesten waarnemen. Dit heeft niet zozeer zoals het bij de spiegels is te maken met helderzien, maar met wel met de staat waarin je op dat moment verkeerd. En ‘s nachts zijn er minder prikkels om ons heen omdat de meesten slapen. Lees ook meer over andere paranormale verschijnselen in de nacht!Prikkels overdag en ‘s nachts

Overdag ben je bezig met van alles. Werk, studie, inspanning, wat iemand van je vindt, etc.. ‘s Nachts is er rust. Dit uit zich altijd in twee gevolgen betreft je ritme: je kunt juist lekker slapen, omdat er rust is. Of je komt juist tot rust van alle prikkels overdag en je komt tot leven ‘s nachts. En dan maak je dieper gebruik van je zintuigen.

Verband met de nacht en ‘s nachts meer geesten zien

Wanneer je ‘s nachts weinig prikkels om je heen hebt, maakt dat je opener voor het waarnemen van geesten. Hoe hooggevoeliger je bent, hoe opener het wordt. Dat lijkt een beetje op kinderen die geesten zien in hun kindertijd: opeens raken ze dat kwijt. Zo rond een jaar of 7. Waarom? Ze zijn bezig met hun bewustwording en er wordt op school en in het dagelijks leven al veel van hun verantwoordelijkheid gevraagd. Voor degenen die het geesten kunnen zien nog een beetje vasthouden: die zien de geesten vooral ‘s nachts. Dan wordt dat muurtje dat na de leeftijd van 7 omhoog is gekropen weer wat dunner.

Een leuk extra’tje is om te weten is dat de meeste geesten gewoon mensen zijn geweest. Buren, voorbijgangers, oude bekenden. Deze hebben allemaal een eigen karakter. Overdag kijken ze vaak mee met hun eigen kennissen, maar ‘s nachts raken zij ook gewoon verveeld, alhoewel er ook een discussie is dat ‘tijd niet bestaat’. ‘s Nachts gaan ze dus lekker dwalen. Ze zoeken dan mensen op die helderziend zijn en potentie hebben ze te zien. En dan willen ze zich laten zien.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Waarom je ‘s nachts meer geesten waarneemt (hsp)”