Waarom zwarte magie je huid kan aantasten

je huid

Je hebt vele soorten zwarte magie. Veel van dezes soorten kunnen ook wat met je huid doen. Hieronder som ik dat op.


Geesten en je huid

Je hebt natuurlijk geesten die gestuurd kunnen worden of aan je kunnen blijven plakken. Sommigen noemen deze ook wel djinn, bakroe of yorka’s. Als je deze op je hebt kunnen zij je lang teisteren. Dit in je slaap of in fragiele situaties als autorijden of andere zaken waarbij een ongeluk in een klein hoekje zit. Wat er gebeurt, is dat je in je slaap lastiggevallen wordt waardoor je slecht slaapt. Hierdoor verandert vanzelf je gezichtsuitdrukking. Ook heb je sommige soorten geesten die niet ‘op je zitten’ maar ‘in je zitten’. Dit wordt dan weer op een andere manier gestuurd, vaak via eten en drinken. Wanneer je deze in je hebt, verandert vaak ook je eetpatroon. De diepere gedachte is dat de geest je eten eet en niet jij. Hierdoor val je veel af. De wat gangbare gedachte is dat de geest zorgt dat je niet voor jezelf zorgt.


Zwarte magie

Vloeken en zwarte magie dat naar je gestuurd wordt, kan gericht zijn op verschillende doeleinden. Eén van deze doeleinden is dat mensen je relatie willen verpesten. Zwarte magie pakt je dan bijvoorbeeld op je huid in de hoop dat je partner je niet aantrekkelijk vindt.Ontwensingen

Dit is een vorm van negatieve energie dat zonder ritueel kan worden gestuurd. Soms wordt dat ook boze oog genoemd. Iemand wenst je dan iets toe en dat komt uit. Dit kan op je huid slaan, bijvoorbeeld omdat ze daar jaloers op zijn.

Bekijk hier ook een filmpje over hoe iemand vloeken kan sturen zonder hiervoor een ritueel te gebruiken en scroll verder.

https://www.youtube.com/watch?v=D2FtzDych9I&t

 

Zwarte magie via aanraking

Dit is een redelijke onbekende vorm van zwarte magie. Mensen brengen zwarte magie op je over omdat ze smeersel op hun handen hebben geplakt en jou daar vervolgens een handdruk .o.i.d. mee geven. Omdat zwarte magie niet onoverwinnelijk is, krijg je vaak een zwarte vlek daardoor. Dit is een signaal dat je op moet passen.Heb je vragen of vermoedens?

Denk je last te hebben van zwarte magie? Schroom niet laat een reactie achter.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Waarom zwarte magie je huid kan aantasten”