De nieuwe maan van 24 maart 2020

de nieuwe maan van 20 juli

De nieuwe maan is er donderdag weer. Waar je de vorige nieuwe maan mocht opruimen en je makkelijker geesten kon waarnemen, is dat deze maan anders. Deze nieuwe maan heeft invloed op je gezondheid en geeft je frisse energie.


De nieuwe maan van 24 maart

Deze maan heeft invloed op je gezondheid. Je weerstand is iets lager. Het gaat niet om griep, maar vooral kleine kwaaltjes zoals met je neus en verkoudheid. En dat bedoel ik los van de Corona, al helpt dat niet.

Daarnaast geeft deze maan, zoals de naam ‘nieuwe maan’ al weggeeft, iets nieuws. Frisse, fijne energie. Je voelt je ondanks die kwaaltjes, weer fris, alert en helder. Je kunt nadenken en problemen oplossen. Ook vind je tijd voor jezelf en hebt extra drang om te veranderen. Ga er ook voor!

De nieuwe maan van 24 maart is ook een goede om nieuwe ideeën voor je al dan niet bestaande bedrijf uit te werken. Je bent geconcentreerd, kunt goed marktonderzoek doen en weet wat je klanten nodig hebben.


Tips voor deze maan

Tackle problemen die al de hele tijd je aandacht vragen op onderbewust niveau. Luister naar je lichaam en tekens. Ga aan de slag, schakel hulp in en los op.

Bedenk je wat je wil qua werk en inkomsten. De wereld ligt aan je voeten. Zolang jij weet wat je wil uitbesteden, zelf kan en waar je gelukkig van wordt is er geen reden het niet te kunnen. Let op positief denken en probeer eens wat dingen uit. Ga in gesprek met mensen die verschillende beroepen doen. Maar doe het deze maan, want nu sta je open om goed te ontvangen wat jij nodig hebt om gelukkig te worden in je werk.

Toch veel last van die keelpijn en andere kwalen? Bekijk hier 7 oorzaken van (keel)pijn.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De nieuwe maan van 24 maart 2020”