Wat is boze oog en hoe kun je dit verdrijven?

wat is boze oog

Meteen de videoversie over wat het boze oog is bekijken? Bekijk dat dan hier of scroll verder voor de tekstversie:

 

Boze oog is eigenlijk één van de vele vormen zwarte magie. Hoewel het hieronder valt, is boze oog vaak iets dat niet express wordt gedaan. Het oog komt vaak door jaloezie. Iemand die dit geeft, is op het moment dat hij dit geeft en jullie samen zijn, jaloers op jou. De allerbekendste vorm is dat je het krijgt als jullie samen eten en drinken. De negativiteit van die persoon gaat zich aan jouw eten en drinken nestelen en dit consumeer jij vervolgens. Enkele uren later zul je merken dat je je niet goed voelt en naar het toilet moet om verschillende redenen. Ook hangt er altijd een bepaalde typische geur en misselijke smaak als je het boze oog hebt. Allemaal tekens om je alert te maken van het feit van het boze oog. Waarom je dan zo nodig naar het toilet moet is omdat je lichaam zo snel mogelijk dit uit zijn systeem wil hebben.

Er zijn enkele huis tuin en keukenmiddeltjes voor het boze oog die hierbij zeer goed helpen, maar soms moet je het echt laten verdrijven. Het ligt eraan hoe boos de ander was. Was het eenmalige jaloezie of speelt het al veel langer? Een lief symptoom van het herkennen van boze oog zijn aparte wimpers!Twee minder bekende vormen van boze oog

Een andere vorm van boze oog is jaloezie op iets dat je net hebt gekocht of bereikt. De negatieve energie van de ander gaat hierop zitten en kan ervoor zorgen dat je het object dat je in je handen hebt laat vallen. Je kunt ook denken aan boetes krijgen nadat je een auto hebt gekocht of dat de auto snel stuk gaat. En een laatste voorbeeld is dat je iets hebt bereikt qua schoonheid zoals afvallen of een mooie knipbeurt waardoor je haar uitvalt of je puistjes krijgt. Of simpelweg in gewicht aankomt. Deze vorm kan wat makkelijker op afstand, maar gebeurt vaak wel na enige vorm van contact (app, oogcontact, spreken).

Een laatste vorm van boze oog is dat jij momenteel praat met persoon a praat óver persoon b. Persoon b voelt dat per ongeluk en zijn energie reageert op jouw gesprek. Als het over de telefoon is, kun je ervaren dat de telefoonverbinding verbreekt, maar je kunt ook merken dat je je fysiek spontaan minder fit voelt. Vaak op een plek waar je snel last hebt omdat dat makkelijk aan te tasten is. Dat is ook weer waarom het zo moeilijk te herkennen kan zijn dat je te maken hebt met deze vorm van negativiteit.Waarom geeft de één wel dit oog en de ander niet?

Het boze oog geeft iemand niet zomaar. Vaak is dit een vloek dat in dit of vorig leven op diegene is geplaatst. Deze vloek zorgt dat hij andere mensen kunt vervloeken. Hij kan boze ogen geven. Een uitzondering hierop is wel dat als iemand echt met zwarte energie bezig is, zij boze oog ook kunnen geven zonder dat ze een vloek op zich hebben. Vermoed jij boze oog of andere energie waar je niet vanaf komt? Schroom niet om een reactie achter te laten!

Wil je ook de videoversie bekijken over vloeken die zorgen voor het geven van boze oog? Klik dan hieronder! 

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

2 thoughts on “Wat is boze oog en hoe kun je dit verdrijven?

 1. nathalie says:

  Hallo
  Ik kan het boze oog zien, via het lampje van mijn verwarmdeken, als het op de muur schijnt!
  Maar nu is er een groot oog op de muur in de living en als de zon schijnt een groot verlicht ook onder de koepel boven.
  3 boze ogen en een djin in mij!! Het gevolg van een psychopatische buurvrouw!

  grts

  • Desiree says:

   Goedemiddag Nathalie, dank je voor je reactie. Dat is eng zeg! Heb je hier al hulp voor gezocht? Liefs, Desiree

LEAVE A COMMENT