boze oog

Wat is boze oog?

Meteen de videoversie over het boze oog bekijken? Bekijk dat dan hier of scroll verder voor de tekstversie.
Boze oog is eigenlijk één van de vele vormen zwarte magie. Hoewel het hieronder valt, is boze oog vaak iets dat niet express wordt gedaan. Het oog komt vaak door jaloezie. Iemand die dit geeft, is op het moment dat hij dit geeft en jullie samen zijn, jaloers op jou. De allerbekendste vorm is dat je het krijgt als jullie samen eten en drinken. De negativiteit van die persoon gaat zich aan jouw eten en drinken nestelen en dit consumeer jij vervolgens. Enkele uren later zul je merken dat je je niet goed voelt en naar het toilet moet om verschillende redenen. Ook hangt er altijd een bepaalde typische geur en smaak bij. Allemaal tekens om je alert te maken van het feit van het boze oog. Waarom je dan zo nodig naar het toilet moet is omdat je lichaam zo snel mogelijk dit uit zijn systeem wil hebben.

Er zijn enkele huis tuin en keukenmiddeltjes die hierbij zeer goed helpen, maar soms moet je het echt laten verdrijven. Het ligt eraan hoe boos de ander was. Was het eenmalige jaloezie of speelt het al veel langer?Twee minder bekende vormen van boze oog

Een andere vorm van boze oog is jaloezie op iets dat je net hebt gekocht of bereikt. De negatieve energie van de ander gaat hierop zitten en kan ervoor zorgen dat je het object dat je in je handen hebt laat vallen. Deze vorm kan wat makkelijker op afstand, maar gebeurt vaak wel na enige vorm van contact (app, oogcontact, spreken).

Een laatste vorm van boze oog is dat jij momenteel praat met iemand over persoon a. Persoon a voelt dat en zijn energie reageert op jouw gesprek. Als het over de telefoon is, kun je ervaren dat de telefoonverbinding verbreekt, maar je kunt ook merken dat je je fysiek spontaan minder fit voelt. Vaak op een plek waar je snel last hebt omdat dat makkelijk aan te tasten is. Dat is ook weer waarom het zo moeilijk te herkennen kan zijn dat je te maken hebt met deze vorm van negativiteit.Waarom geeft de één wel dit oog en de ander niet?

Het boze oog geeft iemand niet zomaar. Vaak is dit een vloek dat in dit of vorig leven op jou is geplaatst. Deze vloek zorgt dat jij andere mensen kunt vervloeken. Je kunt dan boze ogen geven. Uitzondering hierop is wel dat als iemand echt met zwarte energie bezig is, zij dit ook kunnen geven zonder dat ze een vloek op zich hebben. Vermoed jij boze oog of andere energie waar je niet vanaf komt? Schroom niet om contact op te nemen!

Wil je ook de videoversie bekijken over vloeken die zorgen voor het geven van boze oog? Klik dan hieronder!


Trouwens interesse in de nieuwsbrief om dit soort informatie niet te missen? Schrijf je in!

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS