astrologisch weerbericht van april 2020

Astrologisch weerbericht van april 2020

Maart stond in het teken van eigenliefde, eigenwaarde en relaties. Het astrologisch weerbericht van april zit hem wat minder op emotioneel gebied, maar staat meer in het teken van innovatie. Met name gericht op werk.Het astrologisch weerbericht van april 2020

April staat vooral in het teken van innovatie. De energie (en het coronavirus) vraagt hierom. Ga dus op onderzoek uit! Wilde je altijd al iets voor jezelf beginnen? Nu is je kans. Ontevreden over je huidige baan? Maak een plan van aanpak. Onderneem in ieder geval iets.

Deze maand staat ook in het teken van ontspanning. Stond er nog iets op je bucketlist? Kijk eens hoe ver je komt. Een serie die je al lang wilde zien? Doe het eens. Gun jezelf dat plezier en geniet eens van het niets doen.

Zoals je kunt lezen vraagt april twee groepen mensen iets: de mensen die niet genoeg met hun streven bezig zijn om in beweging te komen en de mensen die altijd hard werken om eens te ontspannen. April vraagt dus balans!

Tot slot doet april wat met je aarden. Je mag ervaren hoe het is om wat meer geaard te zijn. Je zult dus merken dat je wat meer bij de dag kunt blijven en minder moe bent.Tips voor deze maand

Maak een plan en begin die uit te voeren. Droom qua carrière zo hoog en groot mogelijk en werk vanuit daaruit terug: wat ervan is haalbaar? Als je niet groot durft te dromen komt er ook niets van uit, toch?

Ga eens ontspannen. Plan je vrije tijd in alsof het een echte afspraak is met jezelf. Dat is het tenslotte natuurlijk ook!

Bekijk ook een tip over aarden! Het is namelijk belangrijk om deze maand te ervaren hoe dat is en dan kun je beslissen of het de tijd waard is om je erin te verdiepen na april.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om hem niet te missen!

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS