De volle (super)maan van 8 april 2020

volle maan van 8 april

De vorige volle maan stond erg in het teken van meer gaves en in het teken van relaties. De volle maan van 8 april gaat daar redelijk op door. Deze maan zul je ervaren hoe het is meer geaard te zijn en zal je gave helderweten aan je laten merken dat hij ook in jou zit. Tot slot zal deze maan veel vragen van je hoofd en nek, wat gepaard zit aan het aarden en weten.De volle maan van 8 april

Deze volle maan van 8 april zal je helpen bij onderzoek: dingen op zijn plek laten vallen. Ga op onderzoek uit bij verloren zaken die je liet liggen en merk dat je helderweten deze zaken ineens scherper voor je maakt. Helderweten betekent namelijk simpelweg da je hulp krijgt bij het ordenen van je gedachten en ook antwoorden ingefluisterd krijgt.

Wat ook helpt bij je scherpere blik is het feit dat je meer geaard bent tijdens deze maan. Alsof de maanenergie je energetisch lichaam, dat normaal gesproken bij niet-geaarde mensen een beetje boven het eigen lichaam zweeft, even wordt teruggeduwt naar waar het hoort. Normaal leidt dit ertoe dat je erg moe bent en zaken niet goed los kunt laten, maar aangezien dit nu doorstroomt, heeft je hoofd letterlijk ruimte voor het opruimen en uitpluizen van zaken.

Deze maan zorgt ook voor hoofd- en nekpijn. Dat is gewoon omdat je lichaam zo moet wennen aan het anders in zijn vel zitten betreft aarden. Het beste is genoeg rust te pakken en extra te letten op je slaapritme aangezien deze ook niet lekker zal zijn tijdens de volle supermaan.Tips voor deze volle maan

Ga deze maan op onderzoek uit! Maak plannen om verloren zaken toch eens op te gaan lossen. Altijd al afgevraagd waarom je toen ontslagen bent bijvoorbeeld of waarom diegene contact heeft verbroken? Het antwoord heeft nu veel meer ruimte om tot je te komen.

Vergeet niet hoe het voelt om deze maan geaard te zijn. De nekpijn zal echt zakken als je langer geaard bent dan alleen tijdens deze maan en je zult zien hoeveel energie je hiervan krijgt. Ga ermee aan de slag en ervaar hoeveel meer je uit een dag kunt halen!

Betreft die nekpijn en hoofdpijn: neem eens rust en plan ontspanning in alsof het een ‘echte’ taak is. Tevens is die nekpijn ook veel van andere mensen die ‘in je nek zitten’. Pluis ook dit dus uit om los te kunnen laten!


Alvast een tip om aarden vol te houden? Bekijk onderstaande video!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “De volle (super)maan van 8 april 2020

LEAVE A COMMENT