Zang en verdrijving

zang

Heel veel mensen zijn wel bekend dat zang en sport het één en ander gemeen hebben. Zo maken ze beide geluksstoffen aan. En laat dat nou net iets over verdrijving zijn dat ik wil uitleggen.


Waarvoor dienen zang- en andere verdrijvingen

Wanneer je eenmaal weet dat je een verdrijving nodig hebt voor bijv. een geest, dan is het fijn dat dan gedaan kan worden. Hetzelfde geldt voor het verdrijven van pech en tegenslag op je liefdesleven of financiën, dat weer uit vloeken voor kan komen. Of je last hebt van zwarte magie of negatieve energie is overigens allemaal te achterhalen middels een intake.

Met een verdrijving haal je negativiteit weg. Negativiteit dat is bij je blijven hangen toen je in een nare periode zat of met verkeerde mensen wegging, negativiteit uit vorig levens of bewust gestuurde negativiteit. Er is veel mogelijk. Vaak beïnvloedt dit de stroom in je leven. Daar wil men graag vanaf en vooral die laatste soort negativiteit draagt hier veel aan bij. Vandaag leg ik uit hoe zang ook een soort verdrijving is!


Twee manieren van verdrijvingen

Er zijn dan ook twee soorten verdrijvingen: één is de bekende soort in mijn praktijk en dat is dat ik de verdrijving voor je doe. Dit gaat gepaard met rituelen en kruiden.

De andere soort kan men zelf leren d.m.v. visualiseren. Iets dat je weer in mijn trainingen kan leren als je hier graag samen naar kijkt. Als je namelijk vaak, stevig en sterk genoeg visualiseert en echt gelooft, kun je veel soorten van zwarte magie ook tegenhouden. Zeker als je met deze negativiteit te maken krijgt wanneer je zelf al lange tijd visualiseert.

En visualiseren kan ook weer op twee manieren: je visualiseert letterlijk, in je hoofd, of je helpt jezelf een beetje. Hoe kun je jezelf helpen? Simpel: als iemand niet geaard is, dan kan hij twee dingen doen: hij kan visualiseren dat hij geaard is of hij pakt onbewust/ bewust vaak een trui met capuchon. Zo beeldt hij namelijk uit en in dat hij met de voetjes op de grond blijft> niet boven zijn hoofd wegzweeft. Dat geldt ook zo voor zang: je kan visualiseren dat je geen last hebt van zwarte magie óf je zingt de negativiteit van je af. Zo simpel eigenlijk. Het probleem met de hoodie en met zang is natuurlijk wel dat het tijdelijk goed werkt. Als het een terugkerend probleem is dan werkt het minder fijn, simpelweg omdat je dan de hele dag zou moeten zingen of met capuchon moet lopen.


Bonustip:

Hoe moeilijker het nummer is dat je zingt als je bang bent of negativiteit van je af wil schudden, hoe beter. Hoe meer energie je namelijk ergens insteekt, hoe meer effect het heeft.

 

 

,,

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “Zang en verdrijving

  1. Tio Huisman says:

    In die tijd was het Riagg er nog en heb er geen positieve ervaringen over gehoord. Te pas en te onpas verwees de huisarts mij daar naar toe zonder te praten. De reguliere zorg had in maatschappelijk sociaal opzicht steken laten vallen waardoor het aan het doel voorbij schoot. Je kreeg niet zo vaak erkenning als je je hier over uitliet dat je ervaringen niet goed waren met deze instantie. je raakte er van afhankelijk en kwam in een negatieve sfeer. Bij voorbaat praten ze je symptomen aan van een diagnose die of een hype zijn geweest of een klassieker is maar waar men maar summier kennis van heeft en je dat voortdurend aanpraten. De sfeer die je daar op deed bleef wel dagen hangen en op den duur raakte je er van afhankelijk. Het was een welles nietes spelletje en kat en muisspel. Het was alsof je je telkens moest verdedigen. het lijkt wel alsof je afgedreven wordt van het gewone maatschappelijke leven. Heb ook van anderen het zelfde gehoord. Het was nog niet zo dat je met deze instantie in financiele problemen kwam zoals de rekeningen niet meer kunnen betalen.. Vrijheidsberoving is zwarte magie en willen macht en zijn jaloers en intimideren. aangezien je van de buitenwereld niet veel begrip kreeg zeiden deze mensen dat e wel eens vaker over klachten hadden gehoord over die instantie en aangezien je dat niet vaak hoorde ben je maar overstag gegaan daar naar toe te gaan. na daar te zijn geweest werd het onrustige in je hoofd en en kreeg negatieve gedachten en kreeg je geldzorgen en gaf te veel uit wat ik anders nooit deed en inhoudingen volgden en men maakte je te schande en kon geen reis meer permitteren met het openbaar vervoer en zat opgesloten in huis en anderen betaalden de boodschappen. . Je had zelfs geen geld meer om zeep te kopen en dat kwam vroeger nooit voor. Men zei dat ik niet representatief was en dat ik zo niet voor de dag kon komen en opmerkingen over uiterlijk kleding en make up en verzorging. Diegene die dit zei rook van twee meter afstand al naar oud zweet en kun je maar zien hoe goed die voor zich zelf zorgt en het wel van anderen zegt maar het zelf nalaat. Soms liet ik de make up uitzoeken door iemand in een speciaalzaak terwijl zo iemand er geen kaas van had gegeten mij nog de les lezen. het waren allemaal fabels en verdichtsels en nog dreigen wanneer je hun aansprakelijk stelt voor hetgeen met heeft misdaan. Ze zeiden wel van die concurrent van wat je doet maar deden zelf het zelfde en waren er het brein achter. Als je dit tegen anderen zegt die gaan dat geloven. met een negatieve reputatie als gevolg. Zorgen voor conflicten en willen nooit hun aandeel zien. Ze maken je rusteloos en dat je nergens naar toe kunt en dat niemand je steunt. Ze maken dat je spullen kwijtraakt van emotionele waarde en als ze dat bij hun zouden doen dan is het huis te klein. Gevoel hebben ze niet en zeiden ook nog het beste met je voor te hebben. mensen die het beste met je voor hebben doen zoiets niet. Wat je niet kunt verteren dat dit soort schoften of schurken of bandieten nog geadoreerd en bewierookt worden.

LEAVE A COMMENT