zang

Zang en verdrijving

Heel veel mensen zijn wel bekend dat zang en sport het één en ander gemeen hebben. Zo maken ze beide geluksstoffen aan. En laat dat nou net iets over verdrijving zijn dat ik wil uitleggen.


Waarvoor dienen verdrijvingen

Wanneer je eenmaal weet dat je een verdrijving nodig hebt voor bijv. een geest, dan is het fijn dat dan gedaan kan worden. Hetzelfde geldt voor het verdrijven van pech en tegenslag op je liefdesleven of financiën, dat weer uit vloeken voor kan komen. Of je last hebt van zwarte magie of negatieve energie is overigens allemaal te achterhalen middels een intake.

Met een verdrijving haal je negativiteit weg. Negativiteit dat is bij je blijven hangen toen je in een nare periode zat of met verkeerde mensen wegging, negativiteit uit vorig levens of bewust gestuurde negativiteit. Er is veel mogelijk. Vaak beïnvloedt dit de stroom in je leven. Daar wil men graag vanaf en vooral die laatste soort negativiteit draagt hier veel aan bij. Vandaag leg ik uit hoe zang ook een soort verdrijving is!


Twee manieren van verdrijvingen

Er zijn dan ook twee soorten verdrijvingen: één is de bekende soort in mijn praktijk en dat is dat ik de verdrijving voor je doe. Dit gaat gepaard met rituelen en kruiden.

De andere soort kan men zelf leren d.m.v. visualiseren. Iets dat je weer in mijn trainingen kan leren als je hier graag samen naar kijkt. Als je namelijk vaak, stevig en sterk genoeg visualiseert en echt gelooft, kun je veel soorten van zwarte magie ook tegenhouden. Zeker als je met deze negativiteit te maken krijgt wanneer je zelf al lange tijd visualiseert.

En visualiseren kan ook weer op twee manieren: je visualiseert letterlijk, in je hoofd, of je helpt jezelf een beetje. Hoe kun je jezelf helpen? Simpel: als iemand niet geaard is, dan kan hij twee dingen doen: hij kan visualiseren dat hij geaard is of hij pakt onbewust/ bewust vaak een trui met capuchon. Zo beeldt hij namelijk uit en in dat hij met de voetjes op de grond blijft> niet boven zijn hoofd wegzweeft. Dat geldt ook zo voor zang: je kan visualiseren dat je geen last hebt van zwarte magie óf je zingt de negativiteit van je af. Zo simpel eigenlijk. Het probleem met de hoodie en met zang is natuurlijk wel dat het tijdelijk goed werkt. Als het een terugkerend probleem is dan werkt het minder fijn, simpelweg omdat je dan de hele dag zou moeten zingen of met capuchon moet lopen.


Bonustip:

Hoe moeilijker het nummer is dat je zingt als je bang bent of negativiteit van je af wil schudden, hoe beter. Hoe meer energie je namelijk ergens insteekt, hoe meer effect het heeft.

Zo, nu weten jullie ook waarom ik al zo lang zing! Hier een mp3’tje voor de mensen die het leuk vinden.

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS