astrologisch weerbericht van mei

Astrologsich weerbericht van mei 2020

April stond in het teken van innovatie en vooral op het gebied van werk. Je dromen najagen en een plan maken. Het astrologisch weerbericht van mei staat in het teken van terugtrekken en het stuk dromen uitvoeren blijft een belangrijke factor.Het astrologisch weerbericht van mei

In mei gaan velen behoefte hebben zich wat meer terug te trekken. De tijd van je storen aan zaken die niet voor je werkten en je onderbewuste die je via je lichaam pijn deed om je hierop attent te maken, raakt langzaam aan voorbij. Deze maand willen velen aan de slag. En wel met: wat wil je nu echt van het leven en waar kun je het best snel mee beginnen.

Deze maand zal dus best veel energie kosten, maar je zult er ook veel mee winnen. Je zult je dubbel voelen: moe, maar voldaan. Dit is een goede maand om zaadjes te planten waar je vervolgens de rest van je leven je vruchten van zult pukken. Denk aan de lange termijn.

Tot slot zal deze maand ook bijdragen aan een fijnere vriendenkring. Eigenlijk best logisch: hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe meer mooie mensen zich naar jou toetrekkenTips voor deze maand

Deze maand mag je rustig gaan uitpluizen. Eventueel wat marktonderzoek doen. Wat wil je? Hoe ga je dit bereiken? Wees eens ongegeneerd kritisch op jezelf. Zijn delen van je website gewoon niet zo mooi? Is je ongeduldige karaker best wel storend? Heb je het gevoel dat je simpel wordt van je werk? Pak dat aan! Wees kritisch en settle niet meer.

Zorg goed voor jezelf. Pluk wat van die lange termijn plannen en stop ze in korte termijn plannen. Wil je bijvoorbeeld eindelijk overstappen? Lees je nu alvast lekker in in je andere werksoort. Word lid van Facebookgroepen en omring jezelf al met je nieuwe leven. Blijf niet uitstellen, haast je maar eens een keer.

Filter je vrienden goed. Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit. Maak die fout niet. En als je je eenzaam voelt: pak eindelijk die hobby of cursus op die je wilde doen. Leer dat elk nadeel zijn voordeel zal hebben.

En is alternatieve geneeswijzen bijv. jouw ding? Bekijk hier een leuk filmpje over hoe je vertrouwen kunt winnen in jezelf!Schrijf je in voor de nieuwsbrief om hem niet te missen!

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS