De volle maan van 7 mei 2020

de volle maan van 7 mei

De vorige volle maan stond in het teken van op onderzoek uitgaan, geaard zijn en je gave helderweten. De volle maan van 7 mei staat in het teken van kalmte, en nog steeds het afmaken van het onderzoek, zowel op spiritueel gebied als overige zaken. Je zult veel energie hebben. Ook zal je nek erg opspelen, maar wel allemaal met een reden.De volle maan van 7 mei

Bij de volle maan van 7 mei zul je veel ‘doe’ energie hebben. De dagen rondom de volle maan lenen zich er erg voor om hard aan de slag te gaan met taken die nog bleven liggen. Denk aan simpele taken als je huis schoonmaken tot taken voor je werk. Maar denk tevens aan complexere taken zoals lange termijn plannen als het uitzoeken van je stamboom of het evalueren van vriendschappen. Het is een goede tijd om na te denken over hoe je in het leven staat. En je zult merken erg objectief beslissingen te kunnen maken die betrekking hebben op gevoelsniveau. Gevoel en weten werken erg samen deze dagen. Een goede nachtrust zal hier weer onder lijden. Er komen weer veel herinneringen terug.

Tijdens deze maan zul je ook merken dat je nek en rug weer wat opspelen. Probeer uit te zoeken wie er symbolisch gezien op je nek zit. Dat bestaat namelijk. Wanneer mensen vervelende energie voor je hebben of veel aandacht vragen, kan je nek je dit vertellen.

Dit is ook een goed moment om je te verdiepen in verschillende paranormale gaves en technieken. Onderzoek en verdiep! Waar ben je zo bang voor? Is het zo erg om iets te proberen dat wellicht niet lukt? Wat als het wel lukt? Deze dagen rondom de volle maan zullen zorgen dat je wat meer zelfvertrouwen hebt en dat wat je leert, goed kan plaatsen.Tips voor deze volle maan

Maak een lijst en ga aan de slag. Zit je met iets in je maag? Verwacht niet dat je tijdens deze maan makkelijk kunt slapen. Dus los het op! Plan je activiteiten in in of ga direct aan de slag.

Wees niet boos op de pijntjes in je lichaam. Besef dat je onderbewuste het beste met je voorheeft door via je lichaam tegen je te spreken en leer gebruik deze periode juist om samen te werken met je eigen jij. Of neem eens een fijne massage. Neem even rust en geniet van de kalmte in je hoofd. Laat je lichaam hier ook meegenieten: geef deze ook kalmte.

Verdiep je eens in een leuke online cursus, lees lekker in of neem een training en ontwikkel je gaves en technieken. Vergeet niet te genieten van het feit dat hulpmiddeltjes als pendels een mooie aanwinst zijn en je helpen bij het begrijpen van jezelf.

Wil je ook de nieuwsbrief niet missen?

Leer ook meer over pijn die je kunt krijgen uit je omgeving.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 7 mei 2020”