Wanneer helpt salie/ white sage?

salie

Salie wordt heel veel gebruikt bij verdrijven van negatieve energie. Het is erg populair tegenwoordig. Vandaag licht ik graag toe waarvoor salie wél dient en waarbij het níet werkt. Je kunt verschillende soorten salie bij mij kopen.

Instagram


Salie: reinigen vs. verdrijven

Ik val meteen met de deur in huis. Er zijn twee problemen waar mensen tegen aanlopen als ze denken aan salie. 1: zoals het kopje weggeeft, ze willen iets reinigen en 2: ze willen iets verdrijven. Beide vallen onder negatieve energie en daar is op het internet heel veel over te lezen. Ik wil daarom graag uitleggen dat het belangrijk is het verschil te weten. En salie kan eigenlijk alleen worden ingezet om iets te reinigen.


Wat is reinigen?

Reinigen kun je doen met salie. Je kunt dit het best doen als je tijdelijke energie wil opruimen. Dat is echt het kernwoord. Als er dus een vervelende tante op bezoek is geweest of je ex verlaat het huis na een lange, vermoeiende periode, dan is salie geweldig! Het ruimt de energie die er niet meer hoort op. Het probleem begint als mensen salie willen inzetten tegen bijv. geesten of zwarte magie. Dit is gewoon een ander level. Salie is een lief kruid dat is gemaakt voor liefdevolle doeleinden: opruimen. Maar lief helpt niet tegen donker, en dat is waar geesten en zwarte magie onder vallen.

salie
Bekijk de salie!Wat is verdrijven?

Verdrijven is wat minder lief. En gebeurt niet met salie. Je verdrijft als iemand jou via ritueel of zonder ritueel negatief heeft bewerkt. De gevolgen van zwarte magie op je versus de energie van de ex die eindelijk uit huis is zijn dan ook intenser en groter. Het is allemaal dus wat grover en er zijn geen standaard recepten voor verdrijven. Er zijn veel soorten zwarte magie en veel heeft ook weer een eigen aanpak nodig. Zoals ik zei: soort moet met soort matchen. Dus net zoals lieve salie matcht met lief opruimen van energie moet bijvoorbeeld het aanpakken van donkere objecten die in je huis worden geplaatst worden aangepakt met een ander object. En als iemand iets in je eten en drinken heeft gedaan om je ziek te maken moet je dat ook weer aanpakken met ritueel via eten en drinken. Soort hoort altijd dezelfde soort, nogmaals.

Dat is hoe ik verdrijf althans. Als je wil kijken of jij last hebt van negatieve energie, vraag dan een intake of reading aan in de shop of laat een reactie achter! Aan een plan van aanpak dat we maken zit je nooit vast.

Zie hier ook een video van hoe ik verdrijf.

https://youtu.be/MGOpOImisTw

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Wanneer helpt salie/ white sage?”