Van mens in een dier reïncarneren en andersom

mens dier

Allereerst wil ik benoemen dat deze informatie vooral van mensen uit mijn omgeving heb geleerd. Normaal gesproken schrijf ik een artikel gewoon vanuit mezelf, maar deze is dus speciaal! Een mengeling. Lees in dit artikel het punt van discussie over van dier naar mens reïncarneren en omgekeerd.Reïncarnatie

Reïncarnatie is in het kort dat wanneer jouw stoffelijk lichaam overlijdt, jij uiteindelijk weer geboren wordt in een nieuw lichaam. Wanneer, in welke familie en in welk tijdperk dat is, hangt af van je afspraken met boven. Vervolgens word je een tijdje herenigd met de kennis van je ziel en je vorige levens voordat je wordt teruggestuurd naar de aarde. Daar vergeet je je kennis bewust weer en begin je met je onderbewuste herinneringen weer opnieuw. Je mag verschilende aspecten van het leven opnieuw leren.

InstagramDier (onderling) reïncarnatie

Wat ook niet onbekend is voor een aantal mensen, is dat dieren ook kunnen reïncarneren. Zo komt jouw dierbare hond, kat of ander huisdier regelmatig terug bij je, of dit nou dit of vorig leven is. Jij leert hier samen lessen mee die je alleen als mens en dier samen kunt leren.


Van mens naar dier reïncarneren

Dit blijft een punt waar veel mensen over discussiëren. Dus dit artikel zal meer mijn mening dan feiten bevatten. Heb je zelf een andere mening of dezelfde mening, dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Ikzelf weet simpelweg niet zeker of mensen in een dier kunnen reïncarneren en andersom. Ergens neig ik naar een sterke nee: mensen hebben zowel een onderbewustzijn en een bewustzijn en dieren veelal slechts een onderbewustzijn. Hoe rijm je het dan met elkaar dat als je van mens naar dier reïncarneert, je zowat het gehele bewustzijn niet hebt? Tenzij dieren dat natuurlijk wel groots hebben maar niet kunnen uiten. En ergens, ja, het rijmt het ook weer wel: als je op aarde terugkomt na een mensenleven, herinner je eenmaal toch al niks bewust. Dan kan het net zo goed zijn dat het bewuste uitblijft, zoals (veelal) in een dierenleven. En dat je leert als dier wat je als ziel doet groeien.

Wat zijn jouw argumenten van voor en tegen?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Van mens in een dier reïncarneren en andersom”