De volle maan van 5 juni 2020

De volle maan van 5 juni

Bij de afgelopen nieuwe maan hebben we de signalen rondom uiten in jezelf investeren. Nu, een paar weken verder ervaren we tijdens deze volle maan van 5 juni meer contact met onze spirituele kant!

Instagram


De volle maan van 5 juni

Je spirtiuele kant, gaves, of welke term jij het fijnst vindt, zal extra merkbaar zijn tijdens deze volle maan. Dit is hoe je het opmerkt:

– hoofdzakelijk ga je opmerken dat je je erg licht voelt en zelfs zweverig. Dit is omdat je onderbewuste je wil vertellen dat je met boven in verbinding aan het staan bent. De energie van de maan versterkt de verbinding met je gaven. Je zult dus merken dat je meer kunt waarnemen of je sneller schimmen ziet, etc.;

– je bent dus niet zo geaard. Hoewel het eigenlijk een misvatting is dat je als je je aard je verbinding met je gaves kwijt bent. Maar nu is het even wel zo: juist door je weinig aarden sta je letterlijk met je energetisch lichaam wat meer naar boven toe. Onthoud dat het vooral een wisselwerking is in je dingen duidelijk maken tijdens deze maan over het feit dat je gaves bezit en hoe deze werken. Nogmaals: werken met gaves betekent niet dat je je licht hoeft te voelen. Maar tijdens deze maan gewoon even wel.

Verder heb je deze maan wat minder slaap nodig en ga je die ook minder kunnen pakken. Slaap is sowieso iets lastig voor hooggevoelige mensen. Je bent actief en je onderbewuste wil gebruik maken van de geopende kanalen om zaken uit te zoeken .je zult dus lekker bezig zijn, in ieder geval in je hoofd! Maar het is slim om ook lichamelijk bezig te zijn om je energie kwijt te kunnen.


Tips voor deze volle maan

Gebruik deze volle maan om uit te vinden wat jij leuk vindt om te doen met jouw intuïtie of gaven. Wil je er iets mee, zoals readings geven? Of wil je weten hoe je dit in kan zetten in je huidig dagelijks leven? Nu is de tijd om te onderzoeken! En eigenlijk is een gave gewoon een verlengde van wat al in je zit. Dus je gaat lekker liefdevol met jezelf aan de slag. Zie dat vooral zo, dan gaat alles vooral sneller. Vraag niet teveel, maar blijf jezelf triggeren. Als je je in de supermarkt toch al afvroeg welke rij het snelst zou zijn, probeer dat simpelweg in te voelen. Dat is alleen maar leuk en handig.

Het is meteen een mooie periode om te kijken welke sport of activiteit bij je past! Je zult bij deze maan extra versterkt merken waar je ‘s avonds een rustig hoofd van krijgt en welke niet, juist omdat je alles al zo versterkt gaat voelen deze maan. Verwacht gerust ook de nodige tranen en frustraties hoor! Dat hoort er allemaal soms bij, bij van jezelf houden.

Mis de nieuwsbrief niet!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

2 thoughts on “De volle maan van 5 juni 2020

LEAVE A COMMENT