De nieuwe maan van 21 juni 2020

De nieuwe maan van 21 juni

Tijdens de afgelopen volle maan leerden we over het ontwaken van je spirituele kant en versterkte intuïtie. Je mocht ontdekken wat jouw gaves doen voor jou in je dagelijks leven en wat je er verder mee wil doen. Tijdens de nieuwe maan van 21 juni zal er een onrustig gevoel ontstaan dat wil dat je aan de slag gaat.

InstagramDe nieuwe maan van 21 juni

Tijdens de nieuwe maan van 21 juni zal er veel me energie worden gespeeld. Een groot deel van de mensen zullen merken dat je veel vermoeider bent en met je hoofd helemaal ergens anders. Het werkt eigenlijk zo: je onderbewuste wil je graag vertellen of je op het goede pad bent. Ben je dat niet: dan kost alles moeite en zul je tijdens de nieuwe maan pech hebben. Ben je het wel: dan zul je ontspannenheid voelen, maar ook nog steeds vermoeidheid. Voor een ieder vindt gewoon een energie plaats dat je vraagt om rustiger aan te doen en bij jezelf te blijven.

Als je zo vermoeid bent, zul je ook een onrustig gevoel ervaren: je wil je tijd zo nuttig mogelijk indelen. Onthoud deze periode en deze energie. Leer naar jezelf luisteren en je leven gewoon zo fijn mogelijk in te delen. Ik benoem ‘gewoon’, want ongewoon maakt men het alleen maar zelf. Zint iets je niet? Ga op onderzoek uit en pak het aan! Dat is de instelling die deze volle maan je wil leren: richt je leven naar jouw wens in en raak niet passief.

Tijdens deze maan zul je tot slot ook nog merken dat je wat sneller schrijf- en typfouten maakt. Dat is je onderbewuste die met je probeert te communiceren en je tips probeert te geven. Sommigen, waaronder ik, noemen dit ook wel automatisch schrift.

nieuwsbriefTips voor deze maan

Wat is jouw droomwens? Pluis hem uit en maak een haalbaar plan van aanpak. Durf groot te dromen en wensen. Niets is meer zonde dan jezelf te remmen in je eigen gedachten. Als je dat doet, weten je gidsen ook niet waarbij ze je moeten steunen en blijft verandering uit. Ook je gidsen kunnen je voorspellende schrijf- en typfouten laten maken. En je onderbewuste werkt wat minder voorspellend, maar meer vanuit je eigen kern: wat wil jij en wat denk jij nou echt.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “De nieuwe maan van 21 juni 2020

LEAVE A COMMENT