Horoscoop per sterrenbeeld vanaf 21 juni!

sterrenbeeldavies vanaf 21 juni

Lees in dit artikel afhankelijk van je sterrenbeeld hoe de komende maand voor jou eruit ziet. Houd in je achterhoofd dat de voorspellingen en adviezen geschreven staan zoals de energie nu voor jou ligt. Of je deze kansen aanpakt en oppakt, ligt altijd nog aan jezelf. 🙂Deze maand uitgelicht! Kreeft 21 juni- 22 juli

Dag lieve kreeft. Lees hoe jouw komende 30/31 dagen worden. En jij bent als jarige extra uitgelicht.

Als kreeft zul je merken dat je weer volop wil rotzooien op het gebied van de romantiek. Heb je een relatie, dan zul je deze periode extra opmerken hoe jij hierin staat. Handel hiernaar. Dit is niet iets impulsiefs, maar je hebt deze maand de ruimte om goed te mogen voelen hoe jij in het leven en dus ook de relaties, staat.

Op gebied van werk loopt het wel lekker. Je hebt duidelijk wat je wil qua carrière waardoor je constant weet waarom je doet wat je doet. Of je gaat dit punt spoedig nog bereiken. Dit geeft je veel rust. En ook in je lichaam merk je veel rust als in een rustigere huid of je lichaam die goed aangeeft wanneer je moet eten. Geniet van deze periode en blijf onthouden als je jezelf een keertje kwijtraakt, hoe deze periode voelde voor jou. Weet dat het geen fase is, maar hoe gefocust en gebalanceerd je je nu voelt, blijvend kan zijn.Adviezen voor de overige sterrenbeelden:

Leeuw: 23 juli- 23 augustus

Voor jou als leeuw ligt het deze komende 30 dagen goed om nieuwe projecten te mogen bedenken en in gang te zetten. Laat deze energie niet onbenut, want je zit niet altijd zo in de flow. Gebruik deze periode om je weer voor te bereiden op periodes dat je je minder krachtig voelt. Moest je bijvoorbeeld nog je boekhouding doen? Doe nu vast het meeste werk. Moest je nog iets repareren? Doe het nu, want nu heb je de meeste energie voor dit soort taakjes. Je bent het eigenlijk opruimen en schoonmaken in jezelf zodat je er weer even tegenaan kan.


Maagd: 24 augustus: 23 september

In de komende 30 dagen zul je merken dat je jezelf nogal wat in de weg zit. Je merkt dat je je draai niet kunt vinden op verschillende levensgebieden. Denk aan op werk waar je je niet genoeg kunt uiten en in je vriendenkring waar je soms maar het idee hebt dat je niet wordt begrepen. Gebruik deze periode om je grenzen te leren trekken en je energie te richten op dingen die je kunt beïnvloeden. Leer waar en wanneer je zaken mag parkeren. Trek je lekker met regelmaat terug en lees eens een boek om tot jezelf en eigen gedachte komen. Deze periode zul je je namelijk wat hooggevoeliger voelen.


Weegschaal: 24 september- 23 oktober

Hallo weegschaal! Ook deze komende 30 dagen zul je merken dat je moeite hebt met beslissingen nemen. Weet je waarom dat eigenlijk is? Je gidsen/ het universum wil zo graag eens van jouzelf horen wat jouw plannen en dromen zijn. Anders weten ze niet hoe ze je moeten helpen en waarbij. Ze willen geen plannen en paden vóór je bedenken. Je toekomst ligt niet vast. En hoewel dat onrust kan geven, probeer die energie juist te gebruiken om wild te dromen en je droom zo sterk mogelijk na te leven. Stop je dromen niet langer weg terwijl je hoopt op een signaal. Je bent je extra bewust van tijd deze periode dus gebruik het wijs ook als het betekent dat je eens niet voor je carrière bijleert, maar gewoon eens een cursusje fotografie doet voor de lol.

Instagram

Schorpioen: 24 oktober- 22 november

Deze komende 30 dagen merk je weer wat onbegrip op uit je omgeving. Ga hier nou eens mee aan de slag. Wat is een goede tussenweg om je hier niet zo rot over te voelen? Heb jij eigenlijk wel vrede met hoe je bent? De energie ligt goed om dit duidelijk te maken in je hoofd. Alleen als jij tevreden bent, kunnen anderen je niets maken met hun mening. Investeer hier tijd in of ga desnoods iets doen om je karakter wat beter vorm te geven zoals op een zelfverdedigingscursus gaan. Denk outside the box wat betreft cursussen. Als anderen zeggen dat je losbandig bent, betekent dat niet dat je meteen cursus over agressie beheersen moet doen. Nee, waar wil jíj in groeien? Wat stoort jou zélf? Pak dat nu aan.


Boogschutter 23 november- 21 december

Voor jou de komende 30 dagen een periode waarin je veel twijfelt aan wat je gelooft, maar juist ook veel inzichten krijgt hierover. Ga voor jezelf na waar je voor staat als individu. En welke overtuigingen daarbij passen. Wees je bewust van je overtuigingen door vroeger en gebruik deze energie om je gevoel los te kunnen zien; hoe voel jij je nou in je karakter als deze alle vrij had gehad? Probeer dat na te leven. De energie is er goed voor om bij je eigen kern te komen en eventueel veranderingen in je denkwijzen en patronen aan te passen.


Steenbok: 22 december- 19 januari

Lieve steenbok. Jou mag deze 30 dagen wel eens verteld worden hoe lief jij bent. Het is de laatste maanden niet makkelijk geweest en je bent erg bezig geweest met hoe te reageren en handelen op zaken die je constant maar weer van je voeten zwiepten. Deze maand mag je leren over liefde uit jezelf halen en een manier vinden om dingen juist te verwerken. Deze maand zal nog steeds niet rustig worden qua onverwachte tegenslagen, maar gebruik de energie om wakker te worden en júist te investeren in jezelf, hobby’s of copingsmechanismen.


Waterman: 20 januari- 19 februari

Deze 30 dagen zul je merken dat je je idealen niet helemaal meer kunt vinden, en als je een nieuw plan hebt dat anderen niet hierin mee willen gaan. Gebruik de energie van deze maand om los te laten om te moeten streven. Ga deze maand eens iets voor anderen doen of eens lekker niets doen. Ervaar weer eens een keer hoe ontspanning is. Want te weinig ontspanning is ook de hele reden waarom je zo’n gebrek aan doelen hebt. Tegenstijrdig? Ja, ergens wel. Maar het is een signaal van boven. Als je je ontspanning vindt, komt je zin in dingen weer snel.

nieuwsbrief

Vissen: 20 februari- 20 maart

Dag vis. Deze 30 dagen zul je merken dat je het eigenlijk gewoon even niet meer weet. En dat is helemaal prima. En het is een goeie maand om te beseffen hoe prima dit is. Doe eens een stapje terug en schrijf zaken voor jezelf uit. Je hebt gewoon veel talenten en eigenschappen waardoor iedereen een mening hierover heeft. Hierdoor heb je een tijd op automatische piloot geleefd en dat merk je nu. Nu is een periode om hier weer uit te stappen.


Ram: 21 maart- 20 april

Voor jou deze 30 dagen een periode van vallen en opstaan. Je loopt je ambities achterna en merkt dat je hierdoor details uit het oog verliest. Uit frustraties wil je iets doen dat binnen je kunde ligt, maar aan jou juist de uitdaging om meer te doen. Om weer eens angst en passie te ervaren. Doe je dit niet, dan zal deze maand vol wisselende emoties voor jou zijn, voortkomende uit frustratie en stilstand.Stier: 21 april- 20 mei

Dag stier. Genoeg doorgetuft hoor. Deze periode wordt gewoon leuk! Neem pas op de plaats en ga weer eens bewuster om met de wereld om je heen. Wanneer heb je voor het laatst genoten van de ochtendzon of de geur van de regen? Deze periode is goed om van te genieten. Houd je oog voor details en bewondering heirvoor vast als deze periode weer wegebt en er vanuit jou en anderen weer veel van je wordt gevraagd.Tweeling: 21 mei- 21 juni

Voor jou een 30daagse periode waarin veel nieuwe dingen op je pad komen. Een hernieuwde of nieuwe liefde/ interesse. En er komen ook mooie kansen op je (nieuwe) baan langs. Pak deze kansen, want je hebt er eigenlijk al veel tijd ingestopt het afgelopen jaar. Het is geen sprong in het diepe dat slecht afloopt. Het is nu tijd om de vruchtjes te plukken.

,

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Horoscoop per sterrenbeeld vanaf 21 juni!”