Achterhalen wie jou zwarte magie/ negatieve energie stuurt

achterhalen

Bij veel mensen is het helaas de zaak dat zij te maken hebben met zwarte magie. Zij willen graag achterhalen wie dat doet. Daar gaat dit artikel over. Donkere energie heeft vele magiesoorten. Als je zwarte magie of voodoo op je hebt, kun je dit veelal herkennen aan:

– tegenslag en pech;
– ruzies;
– geldproblemen;
– ongelukken;
– relatieproblemen;
– mentale achteruitgang;
– je bekeken en beïnvloed voelen;
– slechte nachtrust;

etc..

Opvallend is dat deze zaken vooral ook om je heen lijken te gebeuren. Dat je er geen controle meer over hebt. En vaak merk je ook echt een omslag in je leven vanaf het moment wanneer het naar je gestuurd is.


Wordt zwarte magie altijd bewust gestuurd?

Nee, dat wordt het niet. Er zijn veel soorten waarbij het ook bewust wordt gestuurd. Denk aan mensen die jou geesten sturen of iets in je eten en drinken doen om je te laten gehoorzamen. Maar het kan tevens zijn dat iemand iets naar je voorouder heeft gestuurd en dat jij dit erft. Of dat mensen jaloers zijn en hun jaloezie op je uitkomt zoals dat je huid lelijk wordt omdat ze jaloers zijn op je gave huid. Terwijl ze het ook weer niet zo bedoelden. Ook wel ontwensing genoemd. En tot slot heb je altijd nog hooggevoeligheid waardoor je klachten overneemt van anderen, maar dit kan voelen als bewuste tegenwerking.Hoe kun je zelf achterhalen wie jou lastigvalt?

Veel mensen willen betreft negatieve energie weten wie hen (voornamelijk) bewust lastigvalt. Hoe je dit zelf kunt herkennen is:

– Iemand hoort niet met je energie te knoeien. Dat maakt een mens boos. Dus ga eens na: wie maakt jou met regelmaat boos? Daar ligt vaak een antwoord;

– Vraag ook eens een droom of ga je dromen ook eens na. Je onderbewuste laat je graag dingen weten en kiest hier graag dromen voor uit! Dat, en negatieve energie van andere mensen komen ook vaak zichtbaarder via dromen;

– Onderzoek patronen. Is er iets geks opgevallen? Zoals dat iemand anders afviel en jij aankwam? Of dat je elke keer ongelukken of lichamelijke klachten krijgt nadat je een specifiek iemand hebt gesproken?Hoe kun je met hulp achterhalen wie jou lastigvalt?

– Vraag je gids ook om hulp! Vraag een teken en je kunt hem vaak op de gekste manieren ontvangen, zoals iemand die ineens boos doet op de app of in een droom dus.

Ik kan je ook op twee manieren helpen. In mijn webshop bij het onderdeel kun je een ritueel aanvragen en uitvoeren waarin je kunt achterhalen wie jou zwarte magie toestuurt.

Wie stuurt zwarte magie naar mij?- Ritueel

Dit ritueel zorgt ervoor dat degene zich aandient bij jou. Bijv. door te benoemen ‘dat ze nooit zwarte magie zou doen’ o.i.d. of dat iemand ineens na lange tijd contact met je opneemt en heel nieuwsgierig is naar je gezondheid.

Een tweede optie is een intake/ reading/ loekoe aanvragen waarin je namen van wie je verdenkt kunt laten controleren óf mij laat kijken naar uit welke hoek degene die je dit aandoet komt, zoals familie of werk, man of vrouw. Of zelfs laten terugsturen. Maar wist je dat je al zelf veel kunt doen om te verdrijven?


Liever direct resultaat? Koop het beschermobject om zwarte magie op voor een groot deel op afstand te houden:

amulet

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

3 thoughts on “Achterhalen wie jou zwarte magie/ negatieve energie stuurt

 1. Micheline says:

  There is a women who really do voodoo

  • Desiree says:

   Hello Micheline. Thank you for your message. That’s scary. Do you have a question for me? Do you want help? Kind regards, Desiree

 2. Fellanza says:

  Pershendetje

LEAVE A COMMENT