achterhalen

Achterhalen wie jou zwarte magie/ negatieve energie stuurt

Bij veel mensen is het helaas de zaak dat zij te maken hebben met zwarte magie. Dit komt in vele soorten. Als je zwarte magie op je hebt, kun je dit veelal herkennen aan:
– tegenslag en pech;
– ruzies;
– geldproblemen;
– ongelukken;
– relatieproblemen;
– mentale achteruitgang;
– je bekeken en beïnvloed voelen;
– slechte nachrust;
etc.
Lees hier verder hoe je het kunt herkennen!

nieuwsbriefWordt zwarte magie altijd bewust gestuurd?

Nee, dat wordt het niet. Er zijn veel soorten waarbij het bewust wordt gestuurd. Denk aan mensen die jou geesten sturen of iets in je eten en drinken doen om je te laten gehoorzamen. Maar het kan ook zijn dat iemand iets naar je voorouder heeft gestuurd en dat jij dit erft. Of dat mensen jaloers zijn en hun jaloezie op je uitkomt zoals dat je huid lelijk wordt omdat ze jaloers zijn op je gave huid. Terwijl ze het ook weer niet zo bedoelden. Ook wel ontwensing genoemd. En tot slot heb je altijd nog hooggevoeligheid waardoor je klachten overneemt van anderen, maar dit kan voelen als bewuste tegenwerking.

InstagramHoe kun je zelf achterhalen wie jou lastigvalt?

Veel mensen willen betreft negatieve energie weten wie hen (voornamelijk) bewust lastigvalt. Hoe je dit zelf kunt herkennen is:
– iemand hoort niet met je energie te knoeien. Dat maakt boos. Dus ga eens na: wie maakt jou met regelmaat boos? Daar ligt vaak een antwoord;
– vraag eens een droom of ga je dromen eens na. Je onderbewuste laat je graag dingen weten en kiest hier graag dromen voor uit! Dat, en negatieve energie van andere mensen komen ook vaak zichtbaarder via dromen;
– Onderzoek patronen. Is er iets geks opgevallen? Zoals dat iemand anders afviel en jij aankwam? Of dat je elke keer ongelukken of lichamelijke klachten krijgt nadat je een specifiek iemand hebt gesproken?
– Vraag je gids hulp! Vraag een teken en je kunt hem vaak op de gekste manieren ontvangen, zoals iemand die ineens boos doet op de app of in een droom dus.Hoe kun je met hulp herkennen wie jou lastigvalt?

Ik kan je op twee manieren helpen. In mijn webshop bij het onderdeel verdrijvingen/ rituelen kun je een ritueel aanvragen en uitvoeren waarin je kunt achterhalen wie jou zwarts toestuurt. Dit ritueel zorgt ervoor dat degene zich aandient bij jou. Bijv. door te benoemen ‘dat ze nooit zwarte magie zou doen’ o.i.d. of dat iemand ineens na lange tijd contact met je opneemt en heel nieuwsgierig is naar je gezondheid.

Een tweede optie is een intake aanvragen waarin je namen van wie je verdenkt kunt laten controleren óf mij laat kijken naar uit welke hoek degene die je dit aandoet komt, zoals familie of werk, man of vrouw.

Lees ook vast over allerlei soorten verdrijvingen die ik doe!


Bekijk ook een video waarin vele soorten zwarte magie, bewust en onbewust gestuurd, worden uitgelegd!

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS