De volle maan van 5 juli 2020

de volle maan van 5 juli

Een paar weken geleden vertelde de nieuwe maan ons over de samenwerking met je onderbewuste. De maan vroeg je je tijd beter in te delen. Deed je dat, dan kreeg je rust. En deed je dat niet, dan kreeg je pech en vermoeidheid. Tijdens de volle maan van 5 juli merk je dat je gaves erg open gaan staan en je onopgeloste zaken goed kan plaatsen.

nieuwsbrief


De volle maan van 5 juli

Deze maan doet je gaves erg ten goede. Je zult merken dat je ontzettend veel ongeoploste zaken op kunt lossen door je gaves. Denk aan zaken uit het verleden, verloren vriendschappen of andere mysteries. Er zijn een aantal soorten gaves: helderweten, heldervoelen, helderzien, helderruiken, helderhoren en twee minder bekende: helderproeven en helderspreken. Iedereen heeft talent voor een gave, al lijkt die zo verstopt.

Als je denkt dat je bijvoorbeeld helemaal niet gevoelig bent, is de kans groter dat je helderweten hebt. Dan weet je simpelweg gewoon dingen terwijl het je eigenlijk wordt ingegeven.

En als je denkt dat je echt niks helderziet qua kleurtjes of schimmen, ook niet door mensen heen zien, een tak van helderzien dan betekent het niet dat je geen gave hebt. Dat betekent namelijk gewoon dat je een andere gave hebt die je eigenlijk vaak al gebruikt. Denk aan helderhoren. In je eigen gedachten hoor je opeens een idee. Het lijkt jouw idee, maar eigenlijk is dit direct van boven, je gids of je onderbewuste.

Het zijn kleine verschillen, maar maakt jou toch uniek. Want de gaves zelf komen ook nog eens in vele vormen. Tijdens deze maan zul je dus merken dat je gaves extra aan staan. Dit kun je gebruiken onopgeloste zaken op te lossen. Waarom ik onopgelost noem, is omdat het je eerder dus nog niet is gelukt deze op te lossen. Je gaves kunnen hier dan eindelijk bij helpen. Onthoud ook dat door je gaves je gidsen ook extra door kunnen komen, en ook weer kunnen helpen.

Instagram


Tips voor deze maan

Ontdek tijdens deze maan dus of je je anders gedraagt of informatie op een andere manier verkrijgt dan normaal. Daar ligt dan jouw verstopte gave in. Heb je meer ideeën dan normaal, is de kans groter dat het helderweten is. Draai je vaker je hoofd omdat je iets dacht te zien dan normaal, dan is de kans op het hebben van helderzien groter. Vervolgens kun je met deze nieuw gewonnen informatie kijken hoe je je gave al inzet in je dagelijks leven en hoe je dit kunt uitbreiden, tenminste als je wil.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 5 juli 2020”