Het grote dierenreïncarnatie artikel

dierenreïncarnatie

Er is veel bekend over de reïncarnatie van mensen. De één gelooft hier wel in en de ander weer niet en dat is allemaal prima. En vandaag gaan we ons meer verdiepen in de reïncarnatie van dieren; dierenreïncarnatie!Reïncarnatie

In een ander artikel heb ik geschreven over reïncarnatie van de mens. Een korte samenvatting is als volgt: reïncarnatie is waar men dus heen gaat nadat je stoffelijk lichaam overlijdt en hoe dat in zijn werking gaat als hij terugkomt in een ander/ nieuw lichaam. Men heeft dus een ziel. Deze leent dit leven een lichaam. En wanneer je overlijdt, blijft je lichaam achter en gaat je ziel verder. Deze reïncarneert op den duur weer naar een ander lichaam. En in de tussentijd leer je meer als entiteit.Dierenreïncarnatie herkennen

Eigenlijk als je rondvraagt in je omgeving, zijn er ook veel mensen die gedachten hebben over dieren die reïncarneren. Zo kun je volgende uitspraken herkennen of heb je ze misschien ook gehoord:

– je huisdier heeft een uiterlijk kenmerk gemeen met je vorige huisdier zoals hetzelfde rare vlekje bij zijn ogen;
– het huisdier heeft hetzelfde karakter als mijn andere huisdier;
– het dier heeft dezelfde gebreken, zoals slecht zicht of een hangend oor;
– je werd gewoon naar dit dier toegetrokken of het liep regelrecht naar jou toe. Of het nestje werd je zo aangeboden. In ieder geval kwamen het dier en jij samen en was het niet echt een twijfel of je hem in huis zou nemen.Waarom reïncarneert het dier weer bij jou in de buurt?

Huisdieren reïncarneren vaak weer in hetzelfde soort dier als dat ze waren. Dat zit zo: wanneer een huisdier weer terugkomt in jouw huishouden, dan is dat omdat jullie nog een les te leren hebben samen. Of één van jullie met behulp van de ander. En om die les zo goed mogelijk te laten slagen is het van belang dat jij in ieder geval onbewust of misschien zelfs bewust je huisdier herkent. Als het dan hetzelfde diertje is, helpt dit jou. Leer hier ook of dieren geesten kunnen zien!

Heb jij wel eens zulke herkenningspunten gehad met je huisdieren?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Het grote dierenreïncarnatie artikel”