klopgeesten

Klopgeesten

Er is al heel veel bekend over liefdevolle geesten en over boze geesten. Met liefdevolle geesten bedoel ik gidsen, engelen, overleden dierbare, oud-bewoners, etc.. Het soort dat jou niks doet of je juist alleen maar helpt. En dan heb je het stuk boze geesten. Boze overledenen die bij je komen spoken of geesten die gecreëerd zijn uit het niets en door je omgeving naar je gestuurd zijn om jou te pesten. En vandaag gaan we het hebben over klopgeesten! Eigenlijk valt deze onder alle categorieën wel.

nieuwsbrief



Wat is een klopgeest?

Wat is een klopgeest dan wel? Een klopgeest is eigenlijk een geest dat onder een ‘voorbijganger‘ valt. Een geest dat ronddoolt. Er zijn twee soorten van. Het kan er één zijn die heeft geleefd, een overledene dus, maar het kan ook een geest zijn dat ontstaan is vanuit jezelf. De eerste soort is duidelijk. De tweede soort ontstaat omdat je iets negatieve aandacht geeft. Dat is namelijk echt funest. Een klopgeest trek je aan met negatieve aandacht. Voor de duidelijkheid: je trekt hiermee dus een overleden voorbijganger aan, of je creëert een geest vanuit je gedachten en trekt dat aan. Wat de klopgeest vervolgens doet is herrie maken in je huis. Dit is dan duidelijk hoorbaar.

Het verschil met een liefdevolle entiteit, zoals een gids, of een boze geest, is dus dat je deze zelf uitlokt. Natuurlijk kun je een klopgeest wel per ongeluk zelf uitlokken, bijvoorbeeld als je simpelweg nooit hebt geleerd zo met geesten om te gaan.

Instagram



Hoe weet je of je een klopgeest in huis hebt?

Er zijn natuurlijk een aantal soorten geesten die je in huis kunt hebben. Een klopgeest herken je typisch aan:

– letterlijk geklop in huis horen. En je buren horen het vaak ook;
– het verschijnen van deze herrie nadat je met het onderwerp geesten aan de slag bent geweest;
– het verschuiven van meubels in huis of dingen laten vallen, of een geluid maken alsóf er dingen vallen;
– de typische kenmerken van een geest: je bekeken voelen, je niet alleen voelen, slecht slapen en je angstig voelen.


Wat kun je aan een klopgeest doen?

Wil je weten of je last hebt van bepaald soort geesten? Vraag een intake of reading aan via de shop!

Wat kun je zelf doen?: wees in eerste instantie al respectvol naar de geestenwereld. En als je een klopgeest in huis hebt of denkt te hebben: vertrouw blind op je gidsen en vraag hen om hulp. Soms verdwijnt de geest dan ook echt, maar soms werkt je gids op andere manieren zoals mensen op je pad sturen die de oplossing wél hebben. Of hij geeft je een informatieve droom.

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS