Het astrologisch weerbericht van augustus 2020

Het astrologisch weerbericht van augustus 2020

In het astrologisch weerbericht van juli werd beschreven hoe jullie een mand van opladen en rust zou zijn. Het astrologisch weerbericht van augustus 2020 zal juist een wat ruwere periode zijn, maar niet voor iedereen.

nieuwsbriefHet astrologisch weerbericht van augustus 2020

In deze maand zul je merken dat je schouders veel gaan opspelen. Ze gaan je vertellen over jouw zelfzorg en dan met name in het kader van nee zeggen. Nee zeggen is iets waar vele mensen wel de standaard tips voor kennen. Maar wist je dat nee zeggen dubbel zo lastig is voor hooggevoelige mensen? Dat komt omdat ze de regels wel weten omtrent nee zeggen, maar zij praten met anderen niet alleen met woorden, maar hun gevoel staat ook nog eens erg open. Dat houdt in dat als iemand ze een vraag stelt, zij niet alleen deze horen, maar ook de intentie, nood of zelfs dwang erachter horen. Dat maakt nee zeggen natuurlijk extra lastig.

En voor degenen die het toch nog even fijn vinden, tips voor het nee zeggen:

– Als je dwang voelt om ja te zeggen of het verhaal achter de vraag heel zielig vindt, win tijd! Zeg dan gerust dat je er even over na moet denken of in je agenda moet kijken;
– Ken je eigen grenzen. Dit zorgt dat je sneller kunt handelen bij een vraag. Is iets doen na 22:00 bijvoorbeeld een no-go? Houd jezelf daaraan. Maar niet alleen dat helpt, maar ook het feit dat je door die grenzen het schildje waar de dwang of het vervelende verhaal doorkomt meer bestand is hiertegen.

InstagramTips voor deze maand

Maak jezelf minder beïnvloedbaar voor andermans energie door je eigen energie beter te leren kennen! Maak afspraken met jezelf. Voor wie wil je deze afspraken wel eens breken? Alleen voor je partner? Prima, dan weet je dat en dan sta je erachter. Dat scheelt een hoop gedoe en vermoeidheid. Toch nog hulp nodig? Vraag gerust een training aan! Hierin leer je andermans gevoel te onderscheiden en van je af te laten glijden.

Let op je schouders deze maand. Laat ze je vertellen wanneer je op de goede weg bent (geen pijn hebt) en wanneer je nog aan je grenzen mag werken (wel zware schouders hebben).

Meer uitleg over je energetische grenzen? Bekijk die hier.

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS