De volle maan van 3 augustus 2020

De volle maan van 3 augustus

Afgelopen nieuwe maan bespraken we kalmte en rust, ruimte voor het maken van nieuwe plannen op gebied van werk en vriendschappen. De volle maan van 3 augustus 2020 zullen we wat van die rust loslaten zal ons brein midden in deze ontwikkelingsprocessen zitten.

nieuwsbriefDe volle maan van 3 augustus 2020

Je brein maakt overuren! Van slapen zal helaas ook niet makkelijk veel komen. Orden zaken en laat jezelf niet zitten met al deze energie. Put it to good use! Achterhaal waar jij blij van wordt en wat je energie geeft. Zorg dat je dit verwerkt in de doelen die je voor jezelf na probeert te leven.

Tijdens deze maan zul je ook wat nekpijn ervaren. De energie zit daar gewoon erg zwaar op. Deels is het ook nekpijn vanuit je omgeving dat zich extra kenbaar maakt tijdens deze dagen. Het betekent dat er simpelweg mensen op je nek zitten; veel van je vragen. Vind hier een weg in. Als je nekpijn afneemt, weet je dat je op de goede weg zit. Houd dit vervolgens als de volle maan weer afneemt, aan.

Tot slot zul je ook wat meer honger ervaren deze dagen! Dat is omdat deze periode je gewoon wat meer energie kost. Probeer goed te voelen wat je maag wil om problemen ermee te voorkomen.

InstagramTips voor deze maan

Je weet dat slaap je zwakke plek zal zijn tijdens deze dagen. Plan je dag goed in, slaap niet uit. Wees effectief overdag en ontspan ‘s avonds. Zo zal je de nachtrust beter kunnen pakken.

En ga omdenken: in plaats van boos te zijn op die nekpijn, kijk naar wat het je te vertellen heeft. Het vertelt je iets over mensen in je omgeving. Het is toch allemaal mooi als je er nu achterkomt welke mensen je energetisch pijn veroorzaken?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “De volle maan van 3 augustus 2020

LEAVE A COMMENT