Waarom onverklaarbare angsten meestal uit vorige levens zijn

onverklaarbare angsten

Een mens heeft wel eens angsten! Heel normaal. Denk aan watervrees, angst voor spinnen, smetvrees, etc.. Maar dit zijn ondertussen zulke normale angsten dat men er niet zoveel achter zoekt. Vandaag hebben we het over onverklaarbare angsten. Men zoekt eerder wat achter onverklaarbare of ook ‘vreemde angsten’ zoals angst voor sieraden of angst voor vissen. Vandaag leg ik uit hoe beide soorten angsten, de ‘normale’ en de ‘vreemde’ heel goed kunnen afstammen uit een vorig leven.

InstagramRichtlijnen voor het herkennen van onverklaarbare angsten uit een vorig leven

Veel mensen herinneren vorig levens zelf al aardig bewust of heel onbewust. Dit helpt ook het vorige leven te healen. Maar velen aan een voorliefde voor bepaalde dingen hebben of talent, zoals dans. Dat dit uit een vorig leven komt. Maar ook hele normale angsten kunnen dus uit een vorig leven komen. Hieronder volgt een opsomming hoe je dit herkent:

– Je vindt geen logische oorzaak voor je angst. Hiermee bedoelend: je bent bijvoorbeeld niet bijna verdronken als kind waardoor je nu watervrees hebt;
– Zoals je hierboven lag: je hebt kans dat je angst gewoon een beetje vreemd is, zoals die angst voor vissen. Dan weet je zéker dat er iets achter zit. Vooral als je niets hiermee hebt meegemaakt. Je kunt in een vorig leven bijvoorbeeld hebben meegemaakt dat je verdronken bent in water en het laatste dat je zag waren vissen;
– Je angst wil niet weg met andere soorten hulp. Hoe kan je dan ook volledig iets aanpakken waarvan je de bron niet weet?

Het is niet gek dat je je vorig levens niet bewust herinnert, dat past ook niet in deze wereld en er is vaak moeilijk bewijs voor jezelf te vinden. Maar zo zie je hoe je onderbewuste zijn best zo doet om je wel bewust te maken.


Leertip: wil je een cursus doen over het ontdekken en herbeleven van je vorig levens (in hypnose/ regressie)? Klik op onderstaande afbeelding om deze in te zien!

ontdek je vorig leven

Oplossingen onverklaarbare angsten

Je kunt altijd reïncarnatietherapie/ regressietherapie nemen als je wil ervaren hoe een vorig leven was. Je kunt de therapie algemeen laten verlopen, maar ook gericht op je angst. Herbeleven gebeurt altijd veilig en je blijft bewust van het hier en nu. En dit, terwijl je toch met je ziel eventjes terug bent in de tijd.

Je kunt altijd een intake of reading aanvragen in de shop of via mail als je twijfelt of dit een oplossing is voor je angsten. Soms kan een angst ook veroorzaakt worden door bijvoorbeeld negatieve energie van derden.

https://www.youtube.com/watch?v=zq-dL7UW5Hs

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Waarom onverklaarbare angsten meestal uit vorige levens zijn”