Zwarte magie door gedachtekracht/ fio fio

gedachtekracht

Veel mensen herkennen de term zwarte magie. Het staat voor iemand in negatieve zin manipuleren om gedaan te krijgen wat je wil. Het meest gebeurt dit met een ritueel. Veel van deze soorten magie kun je hier lezen. Maar vandaag gaan we het hebben over de soort dat je kan overkomen zonder gebruik van ritueel. Je kunt het zwarte magie door gedachtekracht noemen, maar velen noemen het ook wel ontwensingen of negatieve uitlatingen. Degene die dit het sterkst kunnen doen is toch wel familie.Welke soort magie is meer voelbaar: magie met of zonder ritueel?

Sommige mensen vragen zich af in hoeverre zwarte magie door gedachten op kan botsen tegen zwarte magie door ritueel.

Zwarte magie via ritueel kan erg extreem worden: je kunt ernstig aan de dood beginnen te denken, lastiggevallen worden door geesten of ongelukken krijgen. Zwarte magie door gedachten van anderen is eigenlijk altijd wel iets minder extreem. Maar het kan irritant genoeg worden.Opsomming hoe je zwarte magie door gedachtekracht herkent:

– iemand heeft je iets negatiefs toegewenst en dit begint uit te komen, zoals iemand die heeft gezegd dat hij hoop dat je nooit zwanger wordt. Helaas kan dit ook achter de rug om gebeuren en is het dan moeilijker te herkennen.
De zwarte energie die zo’n bedorven uitspraak achterlaat, maakt dat het uit kan komen dat je inderdaad nooit zwanger wordt;
– iemand heeft je iets positiefs toegewenst en het tegenovergestelde komt uit, zoals dat je zo’n mooie huid hebt en opeens begin je huidproblemen te krijgen. Ook dit kan achter je rug om gebeuren;
– je merkt dat je na het behalen van een triomf, zoals een huis gekocht of promotie gekregen, het opeens niet lekker gaat op deze vlakken;
je merkt dat je bij bepaalde personen graag vandaan wil blijven, droomt zelfs slecht of denkt gedurende de dag opeens intens aan ze.Aanpak/ verwijdering magie via gedachtekracht

Gelukkig valt zo’n soort zwarte magie net als zwarte magie via ritueel, te verdrijven. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat we kijken hoe we je in de toekomst beschermen hiertegen. Soms kan dat d.m.v. training en soms moet de persoon echt geblokkeerd worden. Als je wil weten of je last hebt van zwarte magie kun je aanvragen om dit na te laten kijken via de mail of via de webshop. 

Zie hier ook de videoversie van deze blog!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Zwarte magie door gedachtekracht/ fio fio”