De nieuwe maan van 19 augustus 2020

de nieuwe maan van 19 augustus

Tijdens de vorige volle maan stond deze in teken voor ontwikkelingsprocessen; een periode die veel energie gaf maar ook kostte. Tijdens de nieuwe maan van 19 augustus 2020 merken we onze nek op en zijn we wat ongeduldig.

nieuwsbrief

De nieuwe maan van 19 augustus

Deze nieuwe maan zul je allereerst veel nekklachten ervaren. Je nek komt gewoon wat extra naar voren omdat ons heldervoelen versterkt wordt tijdens deze nieuwe maan. Deze zal je veel vertellen over de lasten die je uit je omgeving (onbewust) meedraagt. Probeer hier energetisch wat aan te doen door te beginnen met bewust afstand te nemen van wat en wie niet meer goed is voor je.

Deze maan word je ook gewezen op water drinken! Je hoofd- en nekpijn geven je extra signalen over het innemen van genoeg vocht! Let daarbij meteen op een balans met zout innemen.

Tot slot zul je deze maan een gevoel van ongeduld ervaren. Je zult merken dat je het zonde vindt om te wachten op geluk, zoals een vakantie of tot het volgende leuke uitje. Laat dit jou leren geluk zelf te creëren.

Instagram

Tips voor deze maan

Luister naar je nek en wees niet boos op de pijn. Laat de pijn een leidraad zijn voor je omgeving. Het is gewoon een signaal dat je onderbewuste via je nek geeft om te laten weten dat er onnodig veel mensen op je nek zitten.

Creëer dus geluk! Valt het je op dat je vaak wacht op geluk? Dat is wat zo onrustig maakt. Stop daarmee en zorg dat je elke dag iets doet dat gelukkig maakt. Plan geluk in net zoals je boodschappen inplant. Dit kan gewoon. Denk simpel en blijf leker bij jezelf. En wat maakt jou gelukkig? Of het nu Netflix is, sport of juist iets dat minder mensen kennen zoals met een kaarsje aan lekker alleen dineren, maak elke dag even tijd.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

2 thoughts on “De nieuwe maan van 19 augustus 2020

LEAVE A COMMENT