Horoscoop per sterrenbeeld vanaf 21 augustus 2020

oroscoop per sterrenbeeld vanaf 21 augustus 2020

Lees in dit artikel afhankelijk van je sterrenbeeld hoe de komende maand voor jou eruit ziet. Houd in je achterhoofd dat de voorspellingen en adviezen geschreven staan zoals de energie nu voor jou ligt. Of je deze kansen aanpakt en oppakt, ligt altijd nog aan jezelf. Lees als eerst het maagd sterrenbeeldadvies en ga verder naar de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 21 augustus 2020!Deze maand uitgelicht! Maagd sterrenbeeldadvies 24 augustus- 23 september

Dag lieve maagd. Lees hoe jouw komende 30 dagen worden. En jij bent als jarige extra uitgelicht.!

Als maagd zul je je maag deze maand extra merken. Je onderbewuste heeft deze maand een extra connectie met je maag waardoor hij je graag meer wil vertellen over je omgaan met energieën die slaan op je maag. Denk hierbij aan verveende energieën van anderen overnemen en aan je keuzes in het leven die slaan op je maag. Voelt je buik dus goed? Dan maak je juiste keuzes en ben je beschermd. Voelt hij opgeblazen e.d., ga na waar je in je leven veranderingen in mag aanbrengen.

Verder is dit een erg onrustige periode qua werk. Je zult merken dat je je constant afvraagt welk pad bewandelen betreft carrière bij je past.

Horoscoop per sterrenbeeld vanaf 21 augustus 2020: adviezen voor de overige sterrenbeelden:

Weegschaal: 24 september- 23 oktober

Voor jou als weegschaal zul je merken dat je een vrolijke maand tegemoet gaat. Het is alsof dingen voor je gaan klikken en landen en je je doelen duidelijk hebt. Geniet ervan en gebruik de energie ten goede, zoals voor een carriereswitch of een leuke afspraak. Begin je deze periode toch wat meer somber dan blij? Weet dan dat blijdschap niet ver van je vandaan is en houd positiviteit vast.


Schorpioen: 24 oktober- 22 november

In de komende 30 dagen zul je merken dat je hoofd en nek wat extra opspelen. Let op je rust en plan je rust in als een echte taak die je moet uitvoeren. Dit heb je even nodig. Breng wat structuur in je leven aan zodat je niet bedolven raakt onder je verantwoordelijkheden. Neem deze les mee voor jezelf, ook na deze maand. Het kan erg vervelend gaan worden, die pijntjes, maar wees niet boos. Weet dat het een signaal is vanuit jezelf om beter te zorgen voor jezelf. En soms is de enige manier om die boodschap over te brengen via pijn, omdat dat vervelend genoeg is om zij punt duidelijk te maken.


Boogschutter: 23 november- 21 december

Hallo boogschutter! In deze 30 dagen zul je merken dat je heel erg zweeft en moeite hebt met geaard zijn. Je staat namelijk erg in contact met boven en wanneer dit nieuw voor je is, dan ga je zweven. Dat is slechts een signaal dat je gaves wat meer oen staan deze maand. Geniet ervan, ga op onderzoek uit en onthoud dat die gaves altijd in je zitten en je alleen maar hoeft te onthouden hoe het deze maand voelde om ze weer op te roepen.

Instagram

Steenbok: 22 december- 19 januari

Deze komende 30 dagen merk je heel veel dat je precies weet wat je wil en is afwijken hiervan lekker lastig. Prima, maar verwacht wat onbegrip van jou uit naar anderen en van anderen naar jou. Zet de energie gewoon goed in, want er zit wat helderweten achter verstopt. Heb je nog zaken waar je mee zit of uitgepraat wil hebben? Nu is de maand, want eigenlijk weet je heel goed hoe een waarheid zit en zal je onzekerheid over deze onderwerpen niet in de weg zitten om dit aan te kaarten.


Waterman 20 januari- 19 februari

Hoi waterman! Jou wacht een maand vol verassinkjes. Laat ze gewoon komen en probeer erg van elke dag te genieten. Probeer de dag niet aan je voorbij te laten gaan. Verwacht verassingen vanuit vrienden, op werk of op je hobby. Het is gewoon een blije maand, dus ik zou adviseren om dingen die je spannend vond en uitstelde juist deze maand te gaan ondernemen.


Vissen: 20 februari- 20 maart

Lieve vis. Voor jou deze maand wederom een maand waarin je je aandacht er niet echt bij kunt houden. Bij jou heeft dat de oorzaak dat je je energie teveel stopt in zaken die er niet toe doen. Je hebt een keus: beslis je eindelijk voor beter of blijf je bij het oude wat zoveel energie kost? In dat geval is de keus toch niet moeilijk? Ook je nek kan deze maand meer aandacht vragen. Overweeg eens een verwendag voor jezelf.


Ram: 21 maart- 20 april

Lieve ram, ook bij jou speelt je nek op deze maand. Bij jou is het opgeslagen spanning. Ga eens actiever aan de slag met zaken die je dwarszitten voordat je lichamelijke klachten erger worden. Want deze hebben geen medische reden. Aan jou tevens: je zult deze maand wat tegenslagen verwachten omdat je niet begrepen wordt. Wacht je deze maand af of is het tijd om je omgeving opnieuw te filteren?

nieuwsbrief

Stier: 21 april- 20 mei

Deze 30 dagen zul je merken dat je ontzettend last hebt met balans vinden en zoeken. Dit omdat er een periode van verandering achter de rug is geweest. Trek vooral je eigen plan en doe wat goed voelt voor jou, hoe erg het de ander ook voor de borst stoot. Want dit is tevens een periode waarin anderen zich maar wat graag bemoeien met jou. Jouw gevoel is jouw gevoel.


Tweelingen: 21 mei- 21 juni

Voor jou deze 30 dagen een periode het even niet meer weten. Mijn advies: laat dat gewoon even toe. Dan weet je het maar een keer niet. Als je je er rot om voelt, ga je er niet ineens wijzer van worden. Zie dit ook als een teken dat je mag leren wat ontspanning precies is. Investeer in hobby’s of sport.Kreeft: 21 juni- 22 juli

Dag kreeft. Maak je maar niet zo druk. Dingen gaan zoals ze moeten gaan en dat staat niet vast. Probeer dan ook geen grip te krijgen op zaken die pas in de toekomst duidelijker worden. En: heb jezelf wat meer lief, dit kun je echt wel gebruiken en de meeste liefde komt vanuit jezelf, niet van bevestiging zoeken in anderen. Gun dat jezelf en neem deze les mee.Leeuw: 23 juli- 23 augustus

Voor jou een 30daagse periode waarin je eigenlijk gewoon heel moe bent. Je wil actieve, leuke dingen ondernemen, maar het is net alsof er een soort wolk op je wenkbrauwen hangt. Je bet gewoon even moe en kaar. Richt je maand hier dan ook zoveel mogelijk naar in en neem tijd voor jezelf. Eis dit op en onthoud dat je niemand verantwoording schuldig bent.

Dat was het weer voor de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 21 augustus 2020!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Horoscoop per sterrenbeeld vanaf 21 augustus 2020”