Wat doet een ouijabord?

ouijabord

Een ouijabord is een welbekend fenomeen in de spirituele of paranormale wereld. Het is een methode om contact te leggen met overledenen. Vandaag leg ik de werking van ouija uit. Een videovariant van ouija is ook te bekijken. En de waarschuwingen erbij.Werking van het ouijabord

Een ouijabord wordt net als een pendel of tarotkaarten gebruikt om contact te leggen met overledenen. Een ouijabord bestaat uit een bord met letters en een houdertje om de letters mee aan te wijzen. De bedoeling is normaliter dat je je eigen hand leent of de hand van de overledene vraagt om de houder te verplaatsen. Een ouijabord heeft vaak ook regels, zoals altijd hallo en gedag zeggen. Het hoort vaak bij het bord je hieraan te houden. Ouija kan met meerdere mensen tegelijk worden gedaan.

Gebruik van de ouija komt met een aantal gevolgen. Je stelt jezelf open voor een entiteit dat je niet kent óf wel kent maar niet kunt controleren. Je energieveld staat dus te open. Wanneer je te open staat, zo hoor ik het ook wel eens bij mensen die verkeerde (reiki) inwijdingen hebben gedaan, kan er van alles in je veld komen. Hiermee bedoel ik geesten. Vanaf dat moment kun je dus een geest met je mee hebben lopen. De vervelend- of kwaadheid hiervan verschilt per geest.

Wat er ook gebeurt, is dat je de vervelende entiteiten om je heen (per ongeluk) veel aandacht geeft. Sommige entiteiten vinden dat geweldig en blijven dan bij je rondhangen. Aandacht voedt hen ten slotte. Hiermee kun je o.a. klopgeesten aantrekken en vanaf moment van het gebruik van het bord gekraak in huis horen of spullen die stukgaan meemaken.

De eerdergenoemde regels die een ouijabord met zich meedraagt, dragen bij aan het ritueel dat aan het bord vastzit. En iets met een ritueel, hoe eventueel zelfbedacht dan ook, is minder vrijblijvend dan tarotkaarten leggen en pendelen.

Het idee van tarot en de pendel overigens is dat je met je eigen energie dit uitvoert of met je gidsen. Het idee van een ouija is contact met overledenen leggen, goed of slecht. Iedereen kent deze risico’s. Doordát iedereen deze risico’s kent, verzamelen vervelende geesten zich ook juist om een ouijabord heen. De energie van deze geesten wordt simpelweg zo gestuurd. Dus samenvattend: het idee dat ouija gevaarlijk is dat vele mensen hebben, maakt het ouijabord ook een verzamelplek voor vervelende geesten. Daarbij brengt zo’n bord angst met zich mee en dat voedt geesten en verzwakt jou. Je energetische bescherming wordt namelijk minder als je angstig bent en dan kunnen er auralifters komen (geesten die niet weg willen).

Of bezoek van een enge geest na een ouijapoging ook werkelijk plaatsvindt, ligt aan je oorspronkelijke hooggevoeligheid, of je met een bekende of onbekende wilde praten, je levensles en wie er net bij je in de buurt was qua entiteit.


Zijn er ook goede ervaringen met een ouijabord?

Ik denk dat die zeker bestaan. Als je zonder angst en puur oprecht je vraag wil stellen aan een overledene die je kent, zou het in principe niet anders moeten zijn dan pendelen met die overledene. Het verschil is dat vervelende geesten zich vaak al expres verzamelen rondom de ouija. Ik zou het jullie lieve levers dus niet aanraden.


Hulp nodig?

Gelukkig is er als het gaat om negatieve energie vrijwel altijd een oplossing. Je kunt dan een online zwarte magie intake nemen. Als je klacht een andere oorzaak heeft, zal dat ook met de intake boven water komen. Waar en bij wie dan de oplossing ligt, zullen we samen bekijken.


Bekijk hier ook andere rituelen die door de mens wordt gedaan.

https://www.youtube.com/watch?v=0OuFwyUWirk

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Wat doet een ouijabord?”