Wat is witte magie: rituelen en toepassing

verdrijvingen witte magie

Er is veel bekend over zwarte magie. Dat doet men over het algemeen iemand bewust aan, maar er bestaat ook witte magie. En eigenlijk is het mooier om het negatieve energie en positieve energie te noemen. Vandaag neem ik beide door.


Wat is zwarte magie t.o.v. witte magie?

Even bij het bekendere beginnen. Zwarte magie in het kort wordt iemand bewust aangedaan met behulp van ritueel. Hierdoor krijgt de gedupeerde klachten op allerlei levensgebieden. Welke klachten dit worden, hangt van twee soorten rituelen af. Het ene soort stuurt de magie met een intentie van de intentie. Er ontstaan dan klachten bij de gedupeerde op een bepaald gebied, zoals de financiën. Anderen sturen zwarte magie algemeen. Deze veroorzaakt dan pech en ongeluk waar hij maar kan en waar de gedupeerde vatbaar op is. Denk aan al hartproblemen in de familie hebben of al verslavingsgevoelig zijn en een verslaving ontwikkelen.

Er ook vele soorten zwarte magie rituelen. Denk aan op afstand gestuurde zwarte magie, denk aan vloeken, familievloeken of magie via aanraking gedaan. Lees vooral verder over allerlei soorten zwarte magie via rituelen.

Zwarte magie kan ook onbewust worden gedaan d.m.v. gedachtekracht. Dit kun je ook wel ontwensing noemen. Iemand spreekt zijn jaloezie uit en die gedachte wordt bij jou werkelijkheid. Sommigen noemen dit ook boze oog.

Waarom zwarte magie werkt, is omdat er een energie bij die persoon komt hangen die er niet hoort.

 

Wat is magie?

Witte magie, in mijn interpretatie, is hoofdzakelijk hoe je zwarte magie aanpakt. Met witte magie bespeel je net zoals zwarte magie de energie. Alleen dan ter bevordering van jezelf of je naasten. Soms vragen klanten in de praktijk of ik een liefdesspreuk kan doen om iemand te binden aan diegene, dat doe ik dan weer niet. Dat vind ik beïnvloeding van iemands vrije wil. Je hebt ook verhalen dat mensen een rechter beïnvloeden zodat er wordt vrijgesproken, uiteraard vind ik dat ook beïnvloeding van vrije wil. En dus negatief. Ook al pakt het voor degene die het doet gunstig uit.Hoe zet je witte magie in?

Witte magie wordt onder andere op de volgende manieren gebruikt:

– mensen gebruiken spreuken. Deze gebruiken ze voor allerlei zaken zoals voor de wens om meer vriendschappen kunnen opbouwen, beter op werk presteren, etc. Ik geloof erin dat je spreuken zelf kunt verzinnen. En met juist gebruik van wat elementen en je geloof erin de energie ontstaat;

– dan heb je affirmaties. Men gelooft dat als je vaak genoeg jezelf en je onderbewuste iets vertelt, dat dat uitkomt;

– ik noem zelf de visualisaties die ik gebruik en aanleer tijdens hooggevoeligheidstraining ook wel witte magie. Als je je visualisaties namelijk stug genoeg volhoudt kun je hiermee ook aanvallen van zwarte magie afweren;

amuletten of talismannen maken voor bescherming tegen gevaar;

– gebruik salie om je huis te reinigen na kortdurend bezoek van mensen of geesten die zwaar aanvoelen;

– en dan heb je wat ik net in zekere zin al noemde: verdrijven. De zwarte magie rituelen die zijn uitgevoerd op mensen opheffen en licht geven. In ieder geval niet terugsturen. En meteen de reden waarom praktijk witte wolf het woordje ‘wit’ erin heeft zitten.


Tot slot omgaan met witte magie:

Benieuwd naar de werking van een witte kaars als hij met magie/ resonantie is gevuld? Bekijk hem hieronder! Je kunt hem gebruiken om tijdelijk meer wat van jou is aan te trekken, zonder natuurlijk het geluk af te pakken van iemand. Je zou het dus ook kunnen gebruiken om rustig te kunnen denken en overprikkeling te verminderen. Magie kan zelfs worden ingezet om verslaving aan te pakken!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

5 thoughts on “Wat is witte magie: rituelen en toepassing

  1. luc says:

    Meer weten over witte magie

    • Desiree says:

      Goede dag Luc, dank je wel voor je bericht! Leuk dat je interesse in het onderwerp hebt. Laat me gerust weten wat je vragen zijn, dan beantwoord ik die graag zover ik kan! Hartelijke groet, Desiree

LEAVE A COMMENT