witte magie

Wat is witte magie

Er is veel bekend over zwarte magie. Dat doet men over het algemeen iemand bewust aan, maar er bestaat ook witte magie. Vandaag neem ik dat door.


Wat is zwarte magie?

Even bij het bekendere beginnen. Hier kun je meer lezen over allerlei soorten zwarte magie. Zwarte magie in het kort wordt iemand beuwst aangedaan met behulp van ritueel. Hierdoor krijgt de gedupeerde klachten op allerlei levensgebieden, afhankelijk van de intentie. Deze klachten ontstaan omdat er een energie bij die persoon komt hangen. Zwarte magie kan ook onbewust worden gedaan d.m.v. gedachtekracht. En daarbij zijn er vele soorten zwarte magie, elk weer op een andere manier te herkennen.

nieuwsbrief

Wat is witte magie?

Witte magie, in mijn interpretatie, is hoofdzakelijk hoe je zwarte magie aanpakt. Met witte magie bespeel je net zoals zwarte magie de energie. Alleen dan ter bevordering van jezelf of je naasten. Soms vragen klanten in de praktijk of ik een liefdesspreuk kan doen om iemand te binden aan diegene, dat doe ik dan weer niet. Dat vind ik beïnvloeding van iemands vrije wil. Je hebt ook verhalen dat mensen een rechter beïnvloeden zodat er wordt vrijgesproken, uiteraard vind ik dat ook beïnvloeding van vrije wil. En dus negatief. Ookal pakt het voor degene die het doet gunstig uit.

Instagram

Hoe zet je witte magie in?

Witte magie wordt onder andere op de volgende manieren gebruikt:

– mensen gebruiken spreuken. Deze gebruiken ze voor allerlei zaken als meer vriendschappen kunnen opbouwen, beter op werk presteren, etc. Ik geloof erin dat je spreuken zelf kunt verzinnen. En met juist gebruik van wat elementen en je geloof erin de energie ontstaat;
– dan heb je affirmaties. Men gelooft dat als je vaak genoeg jezelf en je onderbewuste iets vertelt, dat dat uitkomt;
– ik noem zelf de visualisaties die ik gebruik en aanleer tijdens hooggevoeligheidstraining ook wel witte magie. Als je je visualisaties namelijk stug genoeg volhoudt kun je hiermee ook aanvallen van zwarte magie afweren;
– en dan heb je wat ik net in zekere zin al noemde: verdrijven. De zwarte rituelen die zijn uitgevoerd op mensen opheffen en licht geven. In ieder geval niet terugsturen. En meteen de reden waarom praktijk witte wolf het woordje ‘wit’ erin heeft zitten.


Tot slot:

Nieuwsgierig naar hoe ik verdrijf/ witte magie inzet? Bekijk in de webshop de verdrijvingen of bestel zelfs de online zwarte magie intake als je wil laten controleren hoe jouw energie ervoor staat.

Bekijk hier ook een videoversie van mijn soorten verdrijvingen:

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS