De volle maan van 2 september 2020

Tijdens de afgelopen nieuwe maan speelde de nek veel op en werden we wat ongeduldig in ons vel. Tijdens de volle maan van 2 september zul je merken dat deze in het teken staat van alertheid en helderzien.

nieuwsbrief


De volle maan van 2 september

Van slapen komt bij de meeste volle manen niet zoveel, maar deze volle maan geeft een fijne energie af voor je gave helderzien. Deze gave, die altijd in iedereen gewoon verborgen of bij sommigen op de voorgrond zit, zal je veel vertellen over je toekomst. Ik bedoel niet dat je je toekomst hiermee kunt voorspellen. Of andermans toekomst. Maar wel zul je tijdens deze volle maan goed kunnen zien wat jouw paden zijn. Vraag je je dus al een tijdje af wat jouw levenspad is of waar jij voldoening en energie van krijgt? Nu ligt de energie goed om ideeën op te doen hiervoor. Je zult mensen treffen op je pad of reclames of andere tekens zien die je de weg wijzen. Het naar voren gekomen kanaal helderzien zal zorgen dat je dit dan ook daadwerkelijk opvalt.

Je zult deze maan ook herstellen van vermoeidheid en je alert voelen. De meeste van ons zijn beziggeweest met oude patronen en mensen loslaten en dit wordt beloond. Omdat je deze maan wat helderder ziet, zul je ook direct keuzes weten te maken. Deze hebben ook weer invloed op je energie.

Instagram


Tips voor deze volle maan

Wees niet lui tijdens deze volle maan. Gebruik de juiste energie goed om dingen duidelijk te krijgen over je leven en deze weer naar jouw hand in te richten. Herken je wat van deze helderziende energieën? Dan is het wellicht ook mooi om uit te zoeken of je wat meer met helderzien kunt doen. Dat betekent niet altijd dat je readings hoeft te geven en geesten hoeft te zien, al kan dit wel. Maar het kan ook gewoon vertellen dat je je zienswijze over bepaalde zaken zoals op werk meer kunt vertrouwen.

Zorg dat je tijdens deze maan alleen zaken onderneemt die goed voor je zijn en je energie geven. Betrap je jezelf toch op in situaties zitten die energie kosten? Ga dan na wat je in het vervolg kunt doen om deze situaties naar je hand te zetten of vermijden.

de volle maan van 2 september

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “De volle maan van 2 september 2020

LEAVE A COMMENT