het astrologisch weerbericht van september

Het astrologisch weerbericht van september 2020

In augustus stond zelfzorg centraal. Het astrologisch weerbericht van september zal vooral beschrijven hoe september in het teken staan van keelpijn en zoektochten.

Instagram


Het astrologisch weerbericht van september

Deze maand staat in het teken van zoektocht. De zoektocht naar jezelf. Voor velen zal dit werkgerelateerd zijn: wat geeft jou voldoening en waar word jij het meest gezien door anderen maar ook door jezelf? Het is een maand waarbij de energie dus aandringt om op onderzoek uit te gaan. Dit zal gepaard gaan met veel vermoeidheid dat ook uitstraalt naar je nek. Geef hieraan toe en je vermoeidheid is aan te pakken met goed geplande nachtrusten en ontspanning. Blijf je op automatische piloot leven, dan verergert je nek. Ga je er deze maand voor? Om te streven naar je volgende fase? Dan wordt dat beloond met veel mooie ideeën die goed ontvangen zullen worden.

Daarnaast zal je keel erg opspelen de gehele maand. Dit om 3 redenen. De eerste is dat je heldervoelen wat meer openstaat deze maand waardoor je andermans keelpijn letterlijk overneemt. Ten tweede omdat bij heldervoelen het ook mogelijk is om symbolisch andermans keelpin over te nemen. Dus als iemand zich niet uit of verlegen is, krijg je daar keelpijn van. Ten derde omdat je kanaal open staat om iemands intentie over te nemen. Als iemand dus wil dat jij niet jouw ideeën uit bijvoorbeeld, dan zal jij door hem keelpijn voelen.

nieuwsbrief


Tips voor deze maand

Probeer je niet te verzetten tegen de zoektocht, ook al lijkt die zoveel energie te kosten. Besef altijd: geen keus is ook een keus. Je mag altijd streven naar de beste versie van jezelf. En daarbij hoort tevens de echte jij die goed voor zichzelf kan zorgen. Plan genoeg rust in en je zult zien dat er een effectieve planning ontstaat waarmee je doelen kunt bereiken.

Wees niet boos op je keel. Heldervoelen zat altijd al in je, maar raakt nu wat meer aan de oppervlakte. Gebruik deze maand juist om erachter te komen wie jou keelpijn geven en wat je met deze mensen vervolgens wil. Mogen ze in je omgeving blijven? Of kom je toch achter onjuistheden bij de mensen die je keelpijn geven?

Leer hieronder meer over 7 verschillende oorzaken van keelpijn:

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS